"İdamın Geri Gelmesi Gerekir"

Güncel Haberler 18.11.2021 09:24:31 0

Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği (AKESDER) Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu,

"İdamın Geri Gelmesi Gerekir"

Hasan Kan­sı­zoğ­lu , "Ka­dı­na şid­det uy­gu­la­yan­la­ra ve öl­dü­ren­le­re başta idam veya mü­eb­bet olmak üzere ceza ve­ril­me­si aci­li­yet arz et­mek­te­dir. Kanı bozuk bu kit­le­yi top­lum­dan bir an önce uzak­laş­tır­mak ge­re­kir" dedi.

Son gün­ler­de ka­dı­na yö­ne­lik şid­det olay­la­rı­nın ve ci­na­yet­le­rin art­ma­sı üze­ri­ne Ana­do­lu Kül­tür Eği­tim Spor Yar­dım­laş­ma Der­ne­ği (AKES­DER) Genel Baş­ka­nı Hasan Kan­sı­zoğ­lu, açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. İdamın geri gel­me­si ge­rek­ti­ği­ni sa­vu­nan Kan­sı­zoğ­lu, "Ka­dı­na şid­det uy­gu­la­yan­la­ra ve öl­dü­ren­le­re başta idam veya mü­eb­bet olmak üzere ceza ve­ril­me­si aci­li­yet arz et­mek­te­dir. Ruhu, kanı bozuk bu kit­le­yi top­lum­dan bir an önce uzak­laş­tır­mak ge­rek­mek­te­dir" dedi.
Kan­sı­zoğ­lu, "Ka­dı­nı öl­dü­ren­ler, ta­ciz­ci­ler asla so­kak­lar­da gez­di­ril­me­me­li. Bu­nun­la il­gi­li ce­za­la­rın en ağır şe­kil­de ol­ma­sı­nı dev­let bü­yük­le­ri­miz­den talep edi­yo­ruz.
Ço­cuk­lar öksüz kal­ma­sın, can­lar yan­ma­sın. Küçük yaşta te­ca­vü­ze ta­ci­ze uğ­ra­yan ağzı süt kokan kız­la­rı­mı­za bu vah­şe­ti ya­şa­tan­la­rın top­lum içe­ri­sin­de yeri ol­ma­ma­lı. Zaman kay­bet­me­den bir an önce Mec­lis­ten ve dev­let yö­ne­ti­ci­le­rin­den ge­rek­li ka­nun­la­rın çı­kar­tı­la­rak uy­gu­la­ma­ya ge­çil­me­si­ni bek­le­mek­te­yiz" diye ko­nuş­tu.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °