11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 ŞUBAT 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 ŞUBAT 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

Pan­de­mi do­la­yı­sıy­la bir sü­re­dir ya­pıl­ma­yan İkiz­de­re-11.Çağ­ran­ka­ya Kar Yü­rü­yü­şü 25-26 Şubat 2022 ta­rih­le­rin­de ya­pı­la­cak.

Çağ­ran­ka­ya Kar Yü­rü­yü­şü plat­for­mu üyesi Hasan Kuy konu ile il­gi­li bir açık­la­ma yaptı.
Hasan Kuy' 11.Çağ­ran­ka­ya Kar Yü­rü­yü­şü ile il­gi­li şun­la­rı söy­le­di'' bu yıl da pan­de­mi ko­şul­la­rı göz önün­de bu­lun­du­ru­la­rak ger­çek­leş­ti­ri­le­cek­tir.
Daha hu­zur­lu bir et­kin­lik ol­ma­sı için, pan­de­mi, kar ve hava du­ru­mu, ko­nak­la­ma vb. ko­nu­lar­la il­gi­li aşa­ğı­da­ki açık­la­ma­lar ya­rar­lı ola­ca­ğı ka­na­atin­de­yiz.
YAY­LA­LAR­DA KO­NAK­LA­MA
Yay­la­lar da evi olup evini aça­cak olan yerel dost­la­rı­mız kendi da­vet­le­ri­ni ya­pa­bi­lir, mi­sa­fir ede­cek­le­ri kadar mi­sa­fir ça­ğı­ra­bi­lir­ler.
Or­ga­ni­zas­yon ko­mi­te­si ola­rak sağ­la­ya­bi­le­ce­ği­miz ko­nak­la­ma yer­le­ri sı­nır­lı­dır.
Kı­sıt­lı yer se­be­bi ile ko­mi­te­nin bil­gi­si dı­şın­da kayıt yap­tır­ma­mış, kaydı onay­lan­ma­mış hiç kimse et­kin­li­ğe ka­tıl­ma­ma­sı ge­rek­mek­te­dir.
Ka­tı­la­cak kişi veya ki­şi­le­rin mut­la­ka yay­la­da ko­nak­la­ya­ca­ğı yer ko­nu­sun­da teyit almış ol­ma­sı ge­rek­li­dir.
Bu teyit, ko­mi­te dı­şın­da ye­rel­den bir ev sa­hi­bi ile bile olsa zo­run­lu bir ge­rek­li­lik­tir.
Bu se­bep­le yay­la­da ko­nak­la­ma ye­ri­ni onay­lat­ma­dan uçak bi­le­ti al­ma­yı­nız.
ROTA
Büyük yayla gü­zer­ga­hın­dan baş­la­ya­rak Aşağı yayla is­ti­ka­me­tin­den Kur­dun suyu mev­ki­ine doğru plan­la­na­cak­tır.
Ancak hava du­ru­mu, kar yük­sek­li­ği gibi şart­lar de­ğer­len­di­ri­le­rek ro­ta­da de­ği­şik­lik ya­pı­la­bi­lir.
ETKİNLİK ÖNCESİ-SON­RA­SI İLÇEDE KO­NAK­LA­MA
İlçe dı­şın­dan ge­le­cek­ler için yü­rü­yüş ön­ce­si-son­ra­sı için Ridos otel fi­yat­la­rı aşa­ğı­da be­lir­til­miş­tir.
Re­zer­vas­yon için What­sapp üze­rin­den ad- so­ya­dı ve TC no ile oda 1 ki­şi­lik, 2 ki­şi­lik, 3 ki­şi­lik ve kişi sa­yı­sı be­lir­ti­le­rek 0532 422 62 58 Sn. Hasan Kuy'a ya­zı­nız''.
PROG­RAM
25 Şubat 2022 Cuma İkiz­de­re de bu­luş­ma otele yer­leş­me.
26 Şubat Cu­mar­te­si yü­rü­yüş akşam yay­la­da ko­nak­la­ma 27 Şubat pazar yay­la­dan İkiz­de­re'ye dönüş otele yer­leş­me.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU