ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI RİZE ŞUBESİNDEN GENEL MÜDÜR ALİM'E PLAKET

Güncel Haberler 23.11.2021 09:15:56 0
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI RİZE ŞUBESİNDEN GENEL MÜDÜR ALİM

Zi­ra­at Mü­hen­dis­le­ri Odası Rize Şube Baş­ka­nı Murat Genç ve bir kısım Rize Şu­be­si YK üye­le­ri, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim'i zi­ya­ret ede­rek "Çay ta­rı­mı­na kat­kı­la­rı ve zi­ra­at mü­hen­dis­le­ri­ne ver­di­ği des­tek­le­ri için pla­ket tak­dim et­ti­ler."

Çay­kur bün­ye­sin­de görev yapan zi­ra­at mü­hen­dis­le­ri­nin son yıl­la­rın en ba­şa­rı­lı ve ve­rim­li yıl­la­rın­dan bi­ri­ni ge­çir­di­ği be­lir­ten Zi­ra­at Mü­hen­dis­le­ri Odası Rize Şube Baş­ka­nı Murat GENÇ: "Kurum bün­ye­sin­de fa­ali­yet gös­te­ren mü­hen­dis ar­ka­daş­la­rı­mız ken­di­le­ri­ne sağ­la­nan ça­lış­ma or­ta­mın­dan, ça­lış­tık­la­rı ku­ru­ma katkı sağ­la­dık­la­rı ve mes­lek­le­ri­nin ge­re­ği­ni ya­pa­bil­dik­le­ri için mut­lu­lar.
Bu or­ta­mı sağ­la­dı­ğı ve çay ta­rı­mı­na ver­dik­le­ri des­tek için, ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü­mü­ze oda­mız adına te­şek­kür edi­yo­ruz.
İnşal­lah bu ve­rim­li ça­lış­ma or­ta­mı kar­şı­lık­lı görev an­la­yı­şı içe­ri­sin­de ku­ru­mu­mu­za ve çay sek­tö­rü­ne daha iyi hiz­met­ler ola­rak geri dö­ne­cek­tir" dedi.
Çay­kur ve çay sek­tö­rü için en iyi­si­ni yapma gay­re­ti içe­ri­sin­de ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM:
"Kar­şı­lık­lı görev an­la­yı­şı içe­ri­sin­de zi­ra­at mü­hen­di­si ar­ka­daş­la­rı­mız­la son yıl­la­rın en fay­da­lı se­zo­nu­nu ge­çir­dik.
Ama­cı­mız çay ve Çay­kur için en iyi­si­ni yap­mak.
Bu ko­nu­da tüm pay­daş­la­rı­mız­la ve­rim­li bir ça­lış­ma or­ta­mı içe­ri­sin­de ol­mak­tan son de­re­ce mem­nu­nuz. Ken­di­le­ri­ne te­şek­kür edi­yo­rum" dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °