Asım Çillioğlu, Adaylığını Açıkladı

Yeni dönem RTSO Baş­kan­lı­ğı 2022 Ekim ya­pıl­ma­sı plan­la­nan seçim için Çil­li­oğ­lu, "Aday­lı­ğı­mı çok daha fazla güç­len­di­ril­miş, yeni ekip ar­ka­daş­la­rım­la bir­lik­te ya­kın­da açık­la­ya­ca­ğım" dedi.

Güncel Haberler 13.08.2022 09:35:00 0
Asım Çillioğlu, Adaylığını Açıkladı

    Asım Çil­li­oğ­lu konu ile il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di, Beş yıl önce bugün bu mesaj ile yeni bir yola baş koy­duk!
    Geçen süre; bizi hep diri tut­ma­ya, olum­lu ola­rak yu­ka­rı­ya doğru it­me­ye Ça­lış­tı.
    Baş­kan­lı­ğa kendi hür ira­dem­le ilk aday olup, neler ya­pa­bi­lecek ol­du­ğu­mu an­lat­ma im­ka­nı bul­dum.
    Bugün ise şah­sı­mı ta­nı­yıp bi­len­ler­den is­te­ğim #Ri­zeT­SO Baş­ka­nı olmam için yar­dım ve katkı bek­li­yo­rum.
    Yeni dönem RTSO Baş­kan­lık se­çi­mi 2022 Ekim ya­pıl­ma­sı muh­te­mel gö­zü­kü­yor.
    Bu zor işi ba­şar­mak için çok daha fazla tak­vi­ye ile güç­len­di­ril­miş, yeni ekip ar­ka­daş­la­rım­la bir­lik­te ya­kın­da tüm kamu oyuna bir top­lan­tıy­la açık­la­ya­ca­ğım.
    Ge­lecek ne­sil­le­ri­miz, ih­ra­cat, üre­tim, is­tih­dam, tu­ri­zim ve lo­jis­tik için Bizi iz­le­me­ye devam eder­se­niz, ilgi, alaka, des­tek­le­ri­niz ile bize güç ve şevk ver­me­ye devam ede­cek­si­niz!
    Tüc­car, sa­na­yi­ci­le­ri­miz başta olmak üzere, başka grup­la­ra kar­şın içi­miz­den bize oy verip ver­me­yen tüm üye­le­re kar­şın kır­gın­lık ve öte­ki­leş­me ol­ma­dan ili­mi­zin pay­daş­la­rı­nı her zaman ku­cak­la­ma­ya ha­zı­rız.
    Ya­şa­mı, ya­tı­rım ve is­tih­dam­la­rı Ri­ze­de olan bir Ri­ze­li ola­rak; Ri­ze­li­nin adayı ol­ma­yı onur, hay­si­yet­li ve haya Sa­hi­bi olmak ola­rak gö­rü­yo­rum!
    Ben Ri­ze­li­nin ada­yı­yım ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °