ASKON RİZE ŞUBE BAŞKANI RECEP ALİ KARAKOYUNLU TABZONDA BİR OTELDE MÜŞTERİDEN İSTENEN HAVLU PARASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Bu iş böyle devam eder ve hiç bir de­ne­tim olmaz ise ma­ale­sef ki; tu­rizm de bizi zor gün­ler bek­li­yor’’ dedi.

Güncel Haberler 29.08.2023 09:56:00 0
ASKON RİZE ŞUBE BAŞKANI RECEP ALİ KARAKOYUNLU TABZONDA BİR OTELDE MÜŞTERİDEN İSTENEN HAVLU PARASINA TEPKİ GÖSTERDİ

 ASKON Rize Şu­be­si Baş­ka­nı ve Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Mec­lis üyesi Recep Ali Ka­ra­ko­yun­lu ya­pı­lan uy­gu­la­ma için tepki gös­te­re­rek’’ Bu iş böyle devam eder ve hiç bir de­ne­tim olmaz ise ma­ale­sef ki; tu­rizm de bizi zor gün­ler bek­li­yor’’ dedi.
 ASKON Rize Şube Baş­ka­nı Recep Ali Ka­ra­ko­yun­lu ko­nu­ya sos­yal med­ya­da tepki gös­ter­di. Ka­ra­ko­yun­lu tep­ki­sin­de’’ Trab­zon’da adı bende saklı bir otel­de ko­nak­la­yan ar­ka­da­şı­ma otel­den ay­rıl­dık­tan 15 dk. sonra bir mesaj atı­lı­yor. Me­saj­da’ ’mer­ha­ba­lar ali bey,a.​otel re­sep­si­yon­dan siz­le­re ula­şım sağ­la­mak­ta­yız. Ko­nak­la­ma­nız sı­ra­sın­da bir ayak hav­lu­nu­zun çok le­ke­li ol­ma­sı ve le­ke­si­ni çı­kar­ta­ma­ma­mız­dan ötürü 400 TL lik üc­re­ti siz­den talep etmek zo­run­da­yız’’ de­nil­di. Bu mesaj Trab­zon’da A.​Otel adın­da bir iş­let­me­nin müş­te­ri­si olan mi­sa­fi­ri­mi­ze at­tı­ğı mesaj. Ar­ka­da­şım otel­den ay­rıl­dık­tan 15 dk. sonra otel ta­ra­fın­dan böyle bir mesaj alın­ca ge­ri­ye döndü.
Ve ken­di­le­ri­ne hav­lu­yu hangi ara yı­ka­dı­nız da le­ke­si çık­ma­dı ve akşam hav­lu­la­rı le­ke­siz tes­lim ettik diye im­za­lı kâğıt mı al­dı­nız biz­den dedi.
Re­sep­si­yon­da ki ar­ka­daş­lar bunun üze­ri­ne para ta­le­bin­den vaz­geç­ti. Yani ya tu­tar­sa po­li­ti­ka­sı, ger­çek­ten ya­zık­lar olsun’’ dedi.
Ka­ra­ko­yun­lu ya­pı­lan bu olum­suz mesaj ve uy­gu­la­ma­yı Trab­zon’umuza ya­kış­tı­ra­ma­dım dedi.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °