ATA PARTİ GENEL BAŞKANI ZEYBEK ARABİSTANDA OYNANMAYAN MAÇ İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ

ATA Parti Genel Baş­ka­nı Namık Kemal Zey­bek “Tür­ki­ye’de ih­van­cı bir yö­ne­tim var. Eko­no­mi­nin bu kadar bat­ma­sı­nın se­be­bi bu.

Güncel Haberler 4.01.2024 11:30:00 0
ATA PARTİ GENEL BAŞKANI ZEYBEK ARABİSTANDA OYNANMAYAN MAÇ İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ

 "Dış si­ya­set­te­ki artık hiç kim­se­nin cid­di­ye al­ma­dı­ğı tu­tar­sız­lık­lar ya­şı­yo­ruz”
ATA Parti Genel Baş­ka­nı Namık Kemal Zey­bek, Suudi Ara­bis­tan’ın Baş­ken­ti Riyad’da ‘Ata­türk ve İstik­lal Marşı’ ya­sak­la­ma­sı­nı red­de­de­rek maça çık­ma­yan Fe­ner­bah­çe ve Ga­la­ta­sa­ray’ın ar­dın­dan ik­ti­da­rı eleş­tir­di.
Tür­ki­ye’de ih­van­cı bir yö­ne­tim ol­du­ğu­na dik­kat çeken Zey­bek “Hani bugün Suudi Ara­bis­tan’ı yö­ne­ten kişi çok kö­tüy­dü?
Ka­til­di? Ca­niy­di? Tür­ki­ye’nin gel­di­ği yere bak ki; En önem­li ma­çı­mı­zı Su­udi­le­re ve­ri­yo­ruz” dedi. Fe­ner­bah­çe ve Ga­la­ta­sa­ray’ın yurda dönüş ha­zır­lık­la­rı yap­tı­ğı sı­ra­da, ka­me­ra kar­şı­sı­na geçen ve ik­ti­da­rı adeta topa tutan Zey­bek, daha sonra bu ko­nuş­ma­sı­nı sos­yal medya he­sap­la­rı üze­rin­den pay­laş­tı.
“HANİ, SUUDİ ARABİSTANI YÖ­NE­TEN KİŞİ ÇOK KÖ­TÜY­DÜ, CANİYDİ?”
Türk fut­bol iz­le­yi­ci­si­nin he­ye­can­la bek­le­di­ği bu maç nasıl olur da, Suudi Ara­bis­tan’a he­di­ye edi­lir?
Tabi bu he­di­ye­nin al­tın­da başka duygu ne­den­le­ri de var­dır tabi, ona bir şey de­mi­yo­rum.
Nasıl böyle bir şey ya­pı­la­bi­lir? Ya­pıl­dı…
Ya­pıl­dı da, ne­re­den ne­re­ye gel­dik?
Hani, bugün Suudi Ara­bis­tan yö­ne­ten kişi çok kö­tüy­dü?
Ka­til­di?
Ca­niy­di?
Falan.
Ne oldu?
“BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİNE VERDİĞİMİZ AY­RI­CA­LIK­LAR!”
Yani şimdi Tür­ki­ye’nin gel­di­ği yere bak ki; En önem­li ma­çı­mı­zı Su­udi­le­re ve­ri­yo­ruz.​Bir­le­şik Arap Emir­lik­le­ri'ne ver­di­ği­miz ay­rı­ca­lık­lar, Os­man­lı­la­rın Fran­sız­la­ra ve İngil­te­re’ye ver­di­ği ay­rı­ca­lık­lar­dan daha ileri. Ne oldu? ‘Ka­pi­tü­las­yon­lar’ de­ni­li­yor. Ama bu sefer hani Av­ru­pa­lı­la­rın da­yat­ma­sı, ya da büyük Os­man­lı Dev­le­ti'nin ‘Yük­sek Öz­gü­ven­den’ ötürü Fran­sa'ya ver­di­ği, ya da son­ra­dan 2. Mah­mut dö­ne­min­de Türk, İngi­liz ti­ca­ret an­laş­ma­sıy­la İngi­liz­le­re ve­ri­len ve o yı­kı­cı, sa­na­yi­yi yok edici ka­pi­tü­las­yon gibi de değil!
“11 TARİKATA TÜRKİYE MİLLİ EĞİTİM BA­KA­NI TESLİM EDİLİYOR!”
Milli eği­tim Ba­ka­nı, mec­lis­te ‘Evet siz ta­ri­kat di­yor­su­nuz. Ama biz, o sizin ta­ri­kat de­dik­le­ri­niz­le, 10 ta­ri­kat ile pro­to­kol ya­pa­rak bir­çok yet­ki­ler ver­dik’ di­ye­bi­li­yor. Ben on­la­ra 11’nciyi ek­li­yo­rum. Di­yo­rum ki; Siz ona 10 de­me­yin! Di­ya­net’te bir ta­ri­kat­tır artık! Bu Ata­türk'ün Di­ya­ne­ti falan değil, bam­baş­ka bir hale geldi. 11 ta­ri­ka­ta Tür­ki­ye Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı tes­lim edi­li­yor.
“ORDU, POLİS, HATTA BEKÇİLİĞİ BİLE BÜ­TÜ­NÜY­LE TARİKAT­LA­RA EMA­NET EDİLDİ İDDİASI”
Sonra di­yo­ruz ki; Sa­de­ce o değil! Bir yer­ler­den bi­ri­le­ri, ‘Türk or­du­su­na si­lah­lı kuv­vet­le­ri­mi­ze, sa­de­ce or­du­ya değil, or­du­ya, po­li­se bek­çi­ye hatta bek­çi­li­ği bü­tü­nüy­le ta­ri­kat­la­ra ema­net edil­di’ diye bir söy­lem var. So­nun­da ne­re­den pat­lı­yor. Bun­lar ses­siz se­da­sız ya­pı­lı­yor. Ve so­nun­da da bir yerde artık Ta­ri­kat men­sup­la­rı o kadar şı­ma­rı­yor­lar ki, bun­lar­dan teğ­men olan bi­ri­le­ri Türk or­du­su­nun teğ­men­li­ği­ni elde etmiş olan bi­ri­le­ri ne ya­pı­yor­lar? 10 Kasım'da Ata­türk'ün res­mi­ni ya­ka­la­rı­na iğ­ne­le­me­yi Red ede­bi­lecek kadar ce­sa­ret sa­hi­bi­ler.
“TÜRKİYE’DE İHVAN­CI BİR YÖNETİM VAR!”
Yani bi­le­şik kap­lar gibi. Tür­ki­ye Nas­lar­la yö­ne­ti­li­yor. Tür­ki­ye'de ih­van­cı bir yö­ne­tim var! Eko­no­mi’nin bu kadar bat­ma­sı­nın se­be­bi bu! Dış si­ya­set­te­ki artık hiç kim­se­nin cid­di­ye al­ma­dı­ğı tu­tar­sız­lık­lar hepsi bir araya ge­lin­ce, so­nun­da iş geldi, geldi ve Fe­ner­bah­çe Ga­la­ta­sa­ray ma­çı­nı Suudi Ara­bis­tan'da ya­par­ken, Suudi Ara­bis­tan’ın ka­ba­da­yı­lı­ğı­na bak: “Ata­türk’ü is­te­me­yiz!
Ata­türk'ün resmi olan ti­şört is­te­me­yiz! Ata­türk'ün re­sim­le­ri­ni is­te­me­yiz!”
Ata­türk'ün bütün dün­ya­nın sev­di­ği o güzel söz; ‘Yurt­ta barış dün­ya­da barış’ bunu is­te­me­yiz!’’ dedi çıktı.
“TANRI TÜRK’E KUT VERSİN”
Evet de­ğer­li yurt­taş­la­rım bugün böyle kısa bir uya­rı­cı, belki sizin de duy­gu­la­rı­nı­za dil­maç ola­cak ter­cü­man ola­cak bir ko­nuş­may­la siz­le­re iyi­lik sağ­lık esen­lik ve ba­şa­rı­lı uzun dir­lik di­li­yo­rum. ‘Tanrı Türk'e Kut ver­sin’ di­yo­rum.
  Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °