Tarih: 02.08.2022 09:40

Atmaca Bamba'yı İstiyor

Facebook Twitter Linked-in

    Bü­lent Kork­maz önü­müz­de­ki sezon hücum böl­ge­sin­de sorun ya­şa­ma­mak için ka­li­te­li bir gol­cü­nün ta­kı­ma ka­zan­dı­rıl­ma­sın­dan yana. Çay­kur Ri­zes­por trans­fer ko­mi­te­si bu istek üze­ri­ne ça­lış­ma­la­rı­na hız verdi. Lis­te­nin ilk sı­ra­sın­da yer alan Si­vass­por gol­cü­sü Mos­tap­ha Ya­ta­ba­re’ nin yük­sek ücret ta­le­bi se­be­biy­le yeşil ma­vi­li­ler başka isim­ler üze­ri­ne yö­nel­di.
    Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’un süper ligde geçen sezon Altay for­ma­sı giyen et­ki­li bir per­for­mans or­ta­ya ko­ya­rak dik­kat­le­ri üze­ri­ne çek­me­yi ba­şa­ran Da­o­uda Bamba için te­mas­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Bon­ser­vi­si elin­de olan 27 ya­şın­da­ki golcü fut­bol­cu ile gö­rüş­me­le­ri­ni devam et­ti­ren eki­bi­miz, biran önce bu oyun­cu­ya imza at­tır­mak is­ti­yor.
    Eko­no­mik ko­şul­lar­da ortak nok­ta­da bu­lu­şul­ma­sı ha­lin­de resmi im­za­nın atıl­ma­sı bek­le­ni­yor. Fil­di­şi sa­hil­li golcü ile bazı süper lig ve TFF 1.​lig ekip­le­ri­nin dev­re­de ol­ma­sı se­be­biy­le Çay­kur Ri­zes­por elini çabuk tu­ta­rak bu oyun­cu­nun trans­fe­ri­ni biran önce so­nuç­lan­dır­mak is­ti­yor. Bamba geçen sezon Altay for­ma­sı ile 32 maçta görev alır­ken 7 gol 1 asist üret­ti.
          

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —