AVUKAT DEMİRCİ'NİN YENİ OFİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Rize’nin ta­nın­mış es­naf­la­rın­dan Cen­giz De­mir­ci’nin kızı, Avu­kat Gözde De­mir­ci’nin Mega Ana­do­lu İş Mer­ke­zi kat 3’de yeni açmış ol­du­ğu ofisi gör­kem­li bir tö­ren­le hiz­me­te girdi.

Yerel Haberler 9.09.2022 10:10:00 0
AVUKAT DEMİRCİ

    Ol­duk­ça ka­la­ba­lık bir da­vet­li top­lu­lu­ğu eş­li­ğin­de hiz­me­te açı­lan, Av. Gözde De­mir­ci Avu­kat Bü­ro­su­nun açı­lı­şı, Ak Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, Rize Eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Halil Ba­kır­cı, Rize Eski Baro Baş­ka­nı Av. Ateş Ha­ti­noğ­lu, KGK Rize Tem­sil­ci­si B. Ali Ka­val­cı, Ak Parti Mer­kez İlçe YK üyesi Yasin Gü­loğ­lu, Ç. Ri­zes­por eski YK Üyesi iş in­sa­nı Habip Agun ve çok sa­yı­da Avu­kat, Eği­tim­ci ve iş in­san­la­rı ka­tıl­dı­lar.
    Avu­kat­lık sta­jı­nı, Rize Eski Baro Baş­ka­nı Av. Ateş Ha­ti­noğ­lu ve Av. Selin Eren Avu­kat­lık Bü­ro­sun­da tam­la­dık­tan sonra, bu Avu­kat­lık bü­ro­sun­da 3 yıl ça­lı­şan Av. Gözde De­mir­ci, açı­lış­ta yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, yeni ça­lış­ma ofi­si­nin açı­lı­şı­na ka­tı­lan mes­lek­taş­la­rı­na ve da­vet­li­le­re te­şek­kür­le­ri­ni sundu. Avu­kat DEMİRCİ; Ken­di­si­nin mes­lek­te ye­tiş­me­sin­de çok büyük emek­le­ri olan, Avu­kat Ateş Ha­ti­noğ­lu be­ye­fen­di­ye ve Avu­kat Selin Eren ha­nı­me­fen­di­ye ya­şa­mı bo­yun­ca her daim şük­ran, sevgi ve say­gım ta­ze­li­ği­ni ko­ru­ya­cak­tır” dedi.
    Açı­lış kur­de­le­si­ni kesme tö­re­nin­de ko­nu­şan, Rize Baro Eski Baş­ka­nı Avu­kat Ateş Ha­ti­noğ­lu, “Bü­ro­muz­da önce staj­yer ve ar­dın­dan kısa sü­re­de mes­lek aş­kıy­la ba­şa­rı­lı bir süreç ya­ka­la­yan, kıy­met­li genç mes­lek­ta­şı­mız Av. Gözde De­mir­ci ha­nı­me­fen­di gerek mes­le­ki, ge­rek­se aile bağ­la­rı, sos­yal, kül­tü­rel bil­gi­si, il­gi­si, bü­yük­le­ri­ne sev­gi­si, il­gi­si ve say­gı­sıy­la, Rize’miz çok iyi bir Avu­kat ka­zan­mış­tır.
    Ken­di­si­nin biz­de­ki bu mes­le­ki ve in­sa­nı do­na­nı­mı­nın tüm ha­ya­tı bo­yun­ca, aile­si­ne, mil­le­ti­mi­ze ve ül­ke­mi­ze fayda sağ­la­ma­ya devam et­me­si di­le­ğim­le ve de teb­rik­le­ri­miz­le bu güzel yeni ofi­si­nin ha­yır­lı, uğur­lu ol­ma­sı­nı yüce Mevla’dan niyaz edi­yo­rum. ”şek­lin­de dile ge­tir­di.
    Açı­lı­şın ma­ne­vi kıs­mın­da, Rize Kale Camii İmam Ha­ti­bi Kadir Kara’nın du­ası­nın ar­dın­dan da­vet­li­le­re çe­şit­li ik­ram­lar­da bu­lu­nul­du.

 

  Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °