AZERBAYCAN'DAN TÜRK ŞEHİT AİLESİNE HEDİYE

Bakü’de ya­pı­lan 4.Türk Dün­ya­sı Ga­ze­te­ci­ler Şu­ra­sı­nın son gü­nün­de Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu

Yerel Haberler 28.09.2023 09:14:00 0
AZERBAYCAN

         Bakü’de ya­pı­lan 4.Türk Dün­ya­sı Ga­ze­te­ci­ler Şu­ra­sı­nın son gü­nün­de Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu Üye­le­ri­nin ye­me­ği­ne ka­tı­lan Azer­bay­can par­la­men­to­su­nun önem­li Tür­ki­ye yi de çok ya­kın­dan ta­nı­yan Mil­let­ve­ki­li Ga­ni­re Pas­ha­ye­va ga­ze­te­ci­ler­le soh­bet ede­rek çe­şit­li he­di­ye­ler verdi.

         Azer­bay­can Mec­li­si­nin en aktif Mil­let­ve­kil­le­rin­den bi­ri­si olan Ga­ni­re Pas­ha­ye­va’’siz­ler bu­ra­da mi­sa­fir değil ev sa­hip­le­rin­den bi­ri­si­niz. Siz­le­re küçük bir he­di­yem oldu. Bu he­di­ye­min Tür­ki­ye’deki Şehit aile­si­ne ulaş­tı­rıl­ma­sı­nı is­te­rim. Rize'deki kar­deş­le­re se­lam­lar ede­rim’’ dedi.
Kuzey Irak’ta 1992 yı­lın­da çıkan ça­tış­ma­da Şehit olan J.​Er Mu­har­rem Ekşi’nin Rize İkiz­de­re’de ya­şa­yan ağa­be­yi Murat Ekşi’ye Azer­bay­can Mil­let­ve­ki­li­nin he­di­ye­si­ni Kay­ma­kam Mus­ta­fa Salih Bay­ram ile bir­lik­te ver­dik. İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Mus­ta­fa Salih Bay­ram’ ’Bakü’den Şehit aile­mi­zi unut­ma­yan Türk dostu Mil­let­ve­ki­li Ga­ni­re Pas­ha­ye­va’ya te­şek­kür edi­yo­rum. Azer­bay­can-Tür­ki­ye tek mil­let iki dev­let ola­rak kar­deş­tir. Şehit aile­mi­ze sa­bır­lar di­le­rim’’ dedi.    Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: AZERBAYCAN' ŞEHİT AİLESİNE HEDİYE
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °