BAKAN GÖKTAŞ'TAN AVRUPA VE BALKAN ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN GENÇ MİLLİ VELOYBOL TAKIMINA ZİYARET

Tür­ki­ye Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu’nda Av­ru­pa ve Bal­kan Şam­pi­yo­na­la­rı ön­ce­sin­de kampa giren Genç Kadın ve Erkek Milli Vo­ley­bol Ta­kım­la­rı oyun­cu­la­rı ile bir araya ge­le­rek, ba­şa­rı­lar di­le­di.

Spor Haberleri 12.07.2023 09:09:00 0
BAKAN GÖKTAŞ

 Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler Ba­ka­nı­mız Ma­hi­nur Öz­de­mir Gök­taş, Tür­ki­ye Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu’nda Av­ru­pa ve Bal­kan Şam­pi­yo­na­la­rı ön­ce­sin­de kampa giren Genç Kadın ve Erkek Milli Vo­ley­bol Ta­kım­la­rı oyun­cu­la­rı ile bir araya ge­le­rek, ba­şa­rı­lar di­le­di. Bakan Ma­hi­nur Öz­de­mir Gök­taş, Tür­ki­ye Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu’nu zi­ya­ret etti. Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı Ele­me­si ve Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda mü­ca­de­le edecek 22-19 yaş altı kadın ve erkek Milli Vo­ley­bol Ta­kım­la­rı oyun­cu­la­rıy­la soh­bet ede­rek bilgi alan Bakan Gök­taş, oyun­cu­lar­la akşam ye­me­ği yedi.
Ar­dın­dan sa­ha­ya ine­rek oyun­cu­lar­la fo­toğ­raf çek­ti­ren Gök­taş, spor­cu­lar­la kar­şı­lık­lı vo­ley­bol oy­na­dı. Bakan Gök­taş oyun­cu­la­ra ba­şa­rı­lar di­le­ye­rek, "Siz­ler­le gurur du­yu­yo­ruz. İnşal­lah yıl­lar sonra da biz­le­ri gu­rur­lan­dır­ma­ya devam ede­cek­si­niz. Ben bugün siz­ler­le bir­lik­te ol­du­ğum için çok mut­lu­yum. İnşal­lah siz­ler­de keyif al­mış­sı­nız­dır. Ama benim için önem­li olan siz­ler bu mo­ti­vas­yo­nu­nu­zu, göz­le­ri­ni­zin için­de­ki ışığı, bu vatan sev­gi­si­ni kay­bet­me­yin. Çünkü siz yurt dı­şı­na git­ti­ği­niz­de ül­ke­mi­zi tem­sil edi­yor­su­nuz. Bu bay­ra­ğı tem­sil edi­yor­su­nuz. Hiç bu ışığı kay­bet­me­yin. Her zaman biz­ler de siz­ler­le gurur du­ya­ca­ğız. Her zaman biz­ler de siz­le­ri al­kış­la­ya­ca­ğız." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Tür­ki­ye Vo­ley­bol Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Meh­met Akif Üs­tün­dağ, Bakan Gök­taş'a üze­rin­de is­mi­nin ya­zı­lı ol­du­ğu milli takım for­ma­sı he­di­ye etti.


       Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
       Kay­nak: ASH Basın Mü­şa­vir­li­ği


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °