BAKAN URALOĞLU HAKKARİ'DE ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

Ab­dul­ka­dir Ura­loğ­lu Se­la­had­din Ey­yu­bi Ha­va­ala­nı'nda Vali/Be­le­di­ye Baş­ka­nı İdris Ak­bı­yık ve pro­to­kol üye­le­ri ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı.

Güncel Haberler 3.08.2023 09:09:00 0
BAKAN URALOĞLU HAKKARİ

 Vali İdris Ak­bı­yık’ı ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden Bakan İlin so­run­la­rı ve ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bilgi aldı. Ulaş­tır­ma ve Alt­ya­pı Ba­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ura­loğ­lu, Vali/Be­le­di­ye Baş­ka­nı İdris Ak­bı­yık ve be­ra­be­rin­de­ki heyet ile bir­lik­te Ye­ni­köp­rü-Yük­se­ko­va Yolu T1 Tü­ne­li Işık Görme Tö­re­ni'ne ka­tıl­dı.
Yük­se­ko­va il­çe­si­ni Hak­ka­ri mer­kez ve Van'a bağ­la­ya­cak olan 17 ki­lo­met­re­lik 2 tünel ve 700 metre uzun­lu­ğun­da­ki 3 vi­ya­dük yapım ça­lış­ma­la­rı­nı ye­rin­de in­ce­le­di. Bakan Ura­loğ­lu ışık gö­rü­nen 'T1 Tü­ne­li'nin şim­di­den Hak­kâ­ri’ye böl­ge­ye ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­di.
Ulaş­tır­ma Ba­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ura­loğ­lu Kadın Or­ga­nik Tarım Evin­de
Bakan Ura­loğ­lu Vali/Be­le­di­ye Baş­ka­nı İdris Ak­bı­yık Her­ka­ri Kadın Gi­ri­şi­mi Üre­tim ve İşlet­me Ko­ope­ra­ti­fi ta­ra­fın­dan ku­ru­lan Or­ga­nik Tarım Evi’ni zi­ya­ret etti.
Sayın Bakan gez­di­ği Or­ga­nik Tarım Evi'nin fa­ali­yet­le­ri ve sa­tı­şa sun­duk­la­rı or­ga­nik ürün­ler hak­kın­da ka­dın­lar­dan bilgi al­dık­tan sonra çarşı mer­ke­zin­de esnaf zi­ya­re­tin­de bu­lu­na­rak va­tan­daş­lar­la da soh­bet etti.
     Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °