Tarih: 13.04.2022 11:28

BAL sezonu bitti: Çayelisporumuz Play-Out oynayacak

Facebook Twitter Linked-in

    Böl­ge­sel Ama­tör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup­ta 2021-2022 fut­bol se­zo­nu sona erdi.
    BAL 2. Bölge 1. Grup son hafta kar­şı­laş­ma­la­rın­da Tem­sil­ci­miz Ça­ye­lis­por sa­ha­sın­da Trab­zon Do­ğans­por'u 2-0 mağ­lup etti. Rize Özel İda­res­por ise dep­las­man­da Bay­burt Be­le­di­yes­por'u 4-1 mağ­lup etti. Sa­lar­has­por ise haf­ta­yı BAY ge­çe­rek 3 puan aldı.
    18 hafta süren mü­ca­de­le so­nun­da 1. Grubu Trab­zon ekibi Çar­şı­ba­şı Be­le­di­yes­por 43 pu­an­la Şam­pi­yon ola­rak ta­mam­lar­ken, 2. Grup Li­de­ri Ey­ne­sil Be­le­di­yes­por ve 3. Grup Lider Do­ğu­ba­ya­zıt Be­le­di­yes­por ile 3. Lig için Play-Off mü­ca­de­le­si ve­recek.
    Grup­ta mü­ca­de­le eden 3 Rize ta­kı­mın­dan Sa­lar­has­por, 20 pu­an­la 7'nci sı­ra­da yer ala­rak lig­den düştü ve bir son­ra­ki sezon Rize Süper Ama­tör Li­gin­de mü­ca­de­le edecek. Ligi 39 pu­an­la 3'üncü sı­ra­da ta­mam­la­yan Rize Özel İda­res­por, önü­müz­de­ki sezon da ye­ni­den BAL Li­gin­de mü­ca­de­le edecek.
    Grup­ta 37 pu­an­la 4'üncü sı­ra­da yer alan tem­sil­ci­miz Ça­ye­lis­por ise Rize Süper Ama­tör Ligi Şam­pi­yo­nu olan Ko­puz­lar Vakfı Ve­li­köys­por ile Play-Out maçı oy­na­ya­cak. tem­sil­ci­miz maçı ka­za­nır­sa önü­müz­de­ki sezon ye­ni­den BAL Li­gin­de mü­ca­de­le edecek. Kay­bet­me­si ha­lin­de ise Rize Süper Ama­tör Li­gi­ne dü­şecek ve Ve­li­köys­por yeni se­zon­da BAL Li­gi­ne yük­se­len takım ola­cak.
        

 Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —