BAŞKAN ALİM, 28 DÖNEM RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI

Mali Mü­şa­vir İshak ALİM, TBMM 28 Dönem Rize Mil­let­ve­ki­li Aday aday­lı­ğı için gö­re­vin­den ay­rıl­mış oldu.

Güncel Haberler 6.02.2023 09:03:00 0
BAŞKAN ALİM, 28 DÖNEM RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI AÇIKLADI

 Dört yılı aş­kın­dır, AK Parti Rize il Baş­kan­lı­ğı­nı yü­rüt­mek­te olan, Mali Mü­şa­vir İshak ALİM, TBMM 28 Dönem Rize Mil­let­ve­ki­li Aday aday­lı­ğı için gö­re­vin­den ay­rıl­mış oldu.
 AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı İshak ALİM, Rize Ka­mu­oyu­na yap­mış ol­du­ğu ya­zı­lı açık­la­ma­sın­da, “De­ğer­li Hem­şe­ri­le­rim, AK Par­ti­mi­zin de­ğer­li üye­le­ri, da­va­mı­za gönül ver­miş kıy­met­li kar­deş­le­rim; Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en büyük de­mok­ra­tik­leş­me ve de­ği­şim ham­le­si­ni baş­la­tan AK Parti, ku­rul­du­ğu 2001’den bu yana gir­di­ği tüm se­çim­ler­den ba­şa­rıy­la çık­mış oy­la­rı­nı ar­tı­ra­rak, ik­ti­da­rı­nı ko­ru­ma ba­şa­rı­sı gös­ter­miş hal­kın te­vec­cü­hü­ne maz­har olmuş si­ya­si par­ti­den öte kutlu bir da­va­dır. Bu kutlu da­va­da Rize İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı ile baş­la­dı­ğım aktif si­ya­si ha­ya­tı­ma, İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­kan­lı­ğı, Mer­kez İlçe Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­li­ği ve Mer­kez İlçe Baş­kan­lı­ğı, Rize İl Baş­kan Ve­kil­li­ği ve son ola­rak 2018 yı­lın­dan iti­ba­ren de İl Baş­ka­nı ola­rak devam et­mek­te­yim.
Şah­sı­ma tevdi edi­len her gö­re­vi en iyi şe­kil­de icra etmek için ça­lı­şa­rak, bu kutlu da­va­nın bay­ra­ğı­nı kir­let­me­den ona halel ge­tir­me­den ta­şı­ma­nın onu­ru­nu ya­şa­dım.
Beni bu gö­rev­le­re layık gören ha­re­ke­ti­mi­zin mi­ma­rı Genel Baş­ka­nı­mız, Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’a, Genel Baş­kan Yar­dım­cı­mız Rize Mil­let­ve­ki­li­miz Ha­ya­ti Ya­zı­cı’ya, Teş­ki­lat Baş­ka­nı­mız Erkan Kan­de­mir’e Mil­let­ve­kil­le­ri­mi­ze, teş­ki­la­tı­mı­zın her bir ka­de­me­sin­de görev alan kıy­met­li dava ar­ka­daş­la­rı­ma ve bu­gü­ne kadar ki si­ya­si yol­cu­lu­ğum­da des­tek­le­ri­ni esir­ge­me­yen aile­me te­şek­kü­rü bir borç bi­li­rim.
AK Par­ti­mi­zin 21. yaşı ve ik­ti­da­rı­mı­zın 20. yılı içe­ri­sin­de ol­ma­nın gu­ru­ru­nu ya­şar­ken ec­da­dı­mız­dan al­dı­ğı­mız me­de­ni­yet bay­ra­ğı­nı li­de­ri­miz Sn. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan ve onun ri­ya­se­tin­de mil­le­ti­miz­le be­ra­ber tüm dün­ya­ya ilan ede­ce­ği­miz Tür­ki­ye Yüz­yıl’ının ilk ve belki de en önem­li se­çi­mi olan 14 Mayıs 2023 se­çim­le­ri için 2018 yı­lın­dan bu yana büyük bir onur ile yü­rüt­mek­te ol­du­ğum AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı gö­re­vin­den Genel Mer­ke­zi­mi­zin tak­di­ri, Genel Baş­ka­nı­mız, Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın olur­la­rıy­la 28. dönem Mil­let­ve­ki­li aday adayı olmak için is­ti­fa edi­yo­rum.
Bu ve­si­le ile bir­lik­te ça­lış­tı­ğım tüm teş­ki­lat men­su­bu ar­ka­daş­la­rı­ma şük­ran­la­rı­mı sunar, bu sü­re­cin ül­ke­miz, mil­le­ti­miz ve ili­miz için ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı te­men­ni ede­rim.” şek­lin­de açık­la­dı.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °