BAŞKAN ALİM SANAYİ SİTESİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası top­lan­tı sa­lo­nun­da, Küçük Sa­na­yi Si­te­si ile il­gi­li ya­pı­lan bil­gi­len­dir­me top­lan­tı­sın­da “Biz mil­le­ti­mi­ze hiz­met et­mek­le mü­kel­le­f

Güncel Haberler 21.03.2022 09:30:00 0
BAŞKAN ALİM SANAYİ SİTESİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti İl Baş­ka­nı Alim Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu mo­de­ra­tör­lü­ğün­de, RTSO top­lan­tı sa­lo­nun­da, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Rize Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Oda­la­rı Bir­li­ği Baş­ka­nı Güven Aksoy, Rize Sa­na­yi Si­te­si Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ahmet Ayhan Yıl­dız, Sa­na­yi si­te­si tem­sil­ci ve es­naf­la­rı­nın ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len Rize Küçük Sa­na­yi Si­te­si bil­gi­len­dir­me top­lan­tı­sı­na ka­tıl­dı.
    Ya­pı­lan top­lan­tı­da Rize Mer­kez Yeni Sa­na­yi Si­te­si­nin ta­şın­ma­sı ile ala­ka­lı ta­lep­ler din­le­nil­di.
    Bu ta­lep­le­re is­ti­na­den İl Baş­ka­nı İshak Alim ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin bir son­ra­ki top­lan­tı­da es­naf­la­rın ta­lep­le­ri, ula­şım, dük­kan­la­rın met­re­ka­re­si ko­nu­sun­da ne ya­pı­la­bi­le­ce­ği­ni de­ğer­len­dir­mek üzere ye­ni­den bir araya ge­lin­me­si ile il­gi­li mu­ta­ba­ka­ta vardı. Ak Parti İl Baş­ka­nı ALİM “Yap­mış ol­du­ğu­muz bu is­ti­şa­re top­lan­tı­sı ne­ti­ce­sin­de ye­ni­den bir araya gelme ko­nu­sun­da ortak bir ka­ra­ra var­dık. Es­naf­la­rı­mı­zın ta­lep­le­ri bizim için çok önem­li. Biz mil­le­ti­mi­ze hiz­met et­mek­le mü­kel­le­fiz” dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °