BAŞKAN ALİM'İN RİZE ESNAFINI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Rize şehir mer­ke­zin­de teş­ki­lat men­sup­la­rı ile bir­lik­te, esnaf ve sa­nat­kar­la­rı zi­ya­re­ti devam edi­yor.

Yerel Haberler 29.09.2022 17:17:00 0
BAŞKAN ALİM

    Rize Mer­kez’de esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne devam eden, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak ALİM “2023 sa­de­ce Tür­ki­ye için önem­li bir seçim değil tüm maz­lum mil­let­ler için bir dönüm nok­ta­sı­dır” dedi. AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Rize şehir mer­ke­zin­de teş­ki­lat men­sup­la­rı ile bir­lik­te, esnaf ve sa­nat­kar­la­rı zi­ya­re­ti devam edi­yor.
Her gün on­lar­ca esnaf zi­ya­re­ti­ne devam eden, Ak Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak ALİM “ Ayak bas­ma­dık yer, sı­kıl­ma­dık el bı­rak­ma­ya­ca­ğız.
    2023 se­çim­le­ri sa­de­ce Tür­ki­ye için önem­li bir seçim değil tüm maz­lum mil­let­ler için bir dönüm nok­ta­sı­dır. Bu bi­linç­le teş­ki­la­tı­mız­la bir­lik­te bir­lik be­ra­ber­lik içe­ri­sin­de ça­lış­ma­ya devam edi­yo­ruz. Bütün il­çe­le­ri­miz­de kapı kapı, sokak sokak ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz.
    Mil­le­ti­mi­zin so­run­la­rı­nı ye­rin­de din­le­yip on­la­ra çözüm bul­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz Rize’mizde yap­tı­ğı­mız ya­tı­rım­la­rın, hiz­met­le­rin kar­şı­lı­ğı­nı sa­ha­da gör­mek­te­yiz.
    Şu ana kadar elde edi­len ka­za­nım­la­rın de­vam­lı­lı­ğı için­de bu bi­linç­le 2023 he­def­le­ri­mi­ze hızlı yü­rü­mek­te­yiz.
    Ulus­la­ra­ra­sı karar ve­ri­ci­ler ta­ra­fın­dan oluş­tu­ru­lan bir­bi­ri­ne ben­ze­mez 6+1 ma­sa­nın tek derdi li­de­ri­miz Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan’ı ik­ti­dar­dan uzak­laş­tır­mak ve onun mil­le­ti­mi­ze ül­ke­mi­ze ka­zan­dır­dık­la­rı­nı yok etmek. Bizde buna karşı mil­le­ti­miz­le bir­lik­te güçlü ref­lek­si gös­te­re­ce­ğiz. Bu şe­kil­de her plat­form­da ‘Dünya beş­ten bü­yük­tür’ söy­le­miy­le güçlü dip­lo­ma­si­siy­le tüm Dünya da bir uya­nı­şa ve­si­len olan, sn. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan’a ve­re­ce­ği­miz des­tek tüm Tür­ki­ye’de yan­kı­la­na­cak in­şal­lah.” dedi.
Kay­nak: Ak Parti Rize İl Ta­nı­tım Medya Baş­kan­lı­ğı
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °