BAŞKAN ÇİFTÇİ, 14 MART TIP BAYRAMI MÜNASEBETİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİFTÇİ, 14 MART TIP BAYRAMI MÜNASEBETİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ

 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, 14 Mart Tıp Bay­ra­mı ol­ma­sı mü­na­se­be­tiy­le Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri Demir TAŞÇI ve Meh­met Fevzi DAYI ile bir­lik­te Ça­ye­li İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si, İlçe Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü ile Aile Sağ­lı­ğı Mer­kez­le­ri­ni zi­ya­ret etti.
 Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ger­çek­leş­tir­di­ği kurum zi­ya­ret­le­rin­de sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­na ka­ran­fil he­di­ye ede­rek tıp bay­ram­la­rı­nı teb­rik etti.
Baş­kan ÇİFTÇİ yap­tı­ğı teb­rik ko­nuş­ma­sın­da şu ifa­de­le­re yer verdi, “Geç­ti­ği­miz yıl­lar­da her za­man­kin­den daha fazla gay­ret ve çaba sarf edip en ön safta yer alıp Ko­vid-19 ile savaş veren siz de­ğer­li sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­mı­zı bir gün değil her gün ha­tır­lı­yor ve önem­si­yo­ruz. Ül­ke­mi­zi de­rin­den üzen asrın fe­la­ke­ti dep­rem­de ha­yat­la­rı­nı kay­be­den de­ğer­li sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­mı­zı da bu ve­si­ley­le tek­rar­dan anı­yor ve rah­met di­li­yo­ruz. Rab­bim siz­le­re güç kuv­vet ver­sin. Ba­şa­rı­la­rı­nız daim olsun” ifa­de­le­ri­ne yer veren Baş­kan ÇİFTÇİ diğer prog­ram­la­ra ka­tıl­mak üzere zi­ya­ret­le­ri­ni ta­mam­la­dı.
          

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI