BAŞKAN DENİZ: RİZE'DE BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ!

BAŞKAN DENİZ: RİZE

Deniz hal­kın sorun, öneri ve ta­lep­le­ri­ni de ye­rin­de din­le­ye­rek çözüm öne­ri­le­rin­de bu­lu­nu­yor.

 Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si (CHP) Rize İl Baş­ka­nı Sal­tuk Deniz, yerel seçim ça­lış­ma­la­rı­na hız kes­me­den devam edi­yor. Ma­hal­le ma­hal­le do­la­şan Deniz hal­kın sorun, öneri ve ta­lep­le­ri­ni de ye­rin­de din­le­ye­rek çözüm öne­ri­le­rin­de bu­lu­nu­yor.
 Ger­çek­leş­tir­di­ği öz­ve­ri­li ça­lış­ma­sıy­la Ri­ze­li hem­şeh­ri­le­ri­nin saygı ve sev­gi­si­ni top­la­yan Baş­kan Deniz, yerel seçim ça­lış­ma­la­rı­na ara ver­me­den devam edi­yor.
Ma­hal­le ma­hal­le do­la­şan Deniz, hane ve esnaf zi­ya­re­ti ger­çek­leş­ti­re­rek, Rize için plan ve pro­je­le­rin­den bah­se­di­yor.
Zi­ya­ret­le­riy­le il­gi­li genel bir de­ğer­len­dir­me­de bu­lu­nan Baş­kan Deniz, yerel se­çim­ler­de büyük bir oy ora­nıy­la san­dık­tan bi­rin­ci parti ola­rak çı­ka­cak­la­rı­nı ifade ede­rek:"
Genel se­çim­den beri dur durak de­me­den devam et­ti­ği­miz ça­lış­ma­la­rı­mı­za yerel se­çim­ler­de de devam edi­yo­ruz.
Azim­li­yiz, ka­rar­lı­yız, genç, di­na­mik, işin ehli kad­ro­la­rı­mız­la bir­lik­te ma­hal­le ma­hal­le, ilçe ilçe do­la­şa­rak hal­kı­mı­za Rize için ger­çek­leş­tir­mek is­te­di­ği­miz plan ve pro­je­le­ri an­la­tı­yo­ruz.
Rize sa­de­ce tu­rizm değil sos­yal si­ya­sal, eko­no­mik vb. her alan­da faz­la­sıy­la po­tan­si­ye­le sahip bir ili­miz.
Fakat ger­çek po­tan­si­ye­li­ni çı­ka­ra­bi­lecek biz­den başka bir güç yok.
Biz­ler de Ri­ze­mi­zi her ba­kım­dan en pres­tij­li il ha­li­ne ge­ti­re­bil­mek için var gü­cü­müz­le mesai mef­hu­mu gö­zet­mek­si­zin ça­lı­şı­yo­ruz.
Biz­ler emi­niz ki bu yerel se­çim­ler­de halk, hak et­ti­ği gibi yö­ne­til­mek is­te­yecek ve CHP Rize'de büyük bir oy far­kıy­la san­dık­tan bi­rin­ci parti ola­rak çı­ka­cak" dedi.
           Haber-Foto: Mustafa SAKLI