BAŞKAN ESMA NUR ŞİRİN OLDU

BAŞKAN ESMA NUR ŞİRİN OLDU

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı do­la­yı­sıy­la ken­di­si­ni zi­ya­ret eden öğ­ren­ci­ye be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı­nı sem­bo­lik ola­rak ema­net etti,

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı do­la­yı­sıy­la ken­di­si­ni zi­ya­ret eden öğ­ren­ci­ye be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı­nı sem­bo­lik ola­rak ema­net etti, Baş­kan­lık kol­tu­ğu­na 4.sınıf öğ­ren­ci­si Esma Nur Şirin otur­du.

Tür­ki­ye Oda­lar Bor­sa­lar Bir­li­ği il­köğ­re­tim okulu 4/C sı­nı­fı öğ­ren­ci­si Öğ­ret­men­le­ri ne­za­re­tin­de, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.
Gazi Mus­ta­fa Kemal Ata­türk’ün dünya ço­cuk­la­rı­na ar­ma­ğan et­ti­ği 23 Nisan Ulu­sal Ege­men­lik ve Çocuk Bay­ra­mı et­kin­lik­le­ri kap­sa­mın­da ger­çek­leş­ti­ri­len zi­ya­ret­te, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin, ma­ka­mı­nı 4.sınıf öğ­ren­ci­si Esma Nur Şirin’e bı­ra­ka­rak istek ve öne­ri­le­ri­ni din­le­di.
Şe­hir­le il­gi­li istek öneri ve dü­şün­ce­le­ri­ni ifade eden minik öğ­ren­ci Esma Nur Şirin, bütün ço­cuk­la­rın bay­ra­mı­nı kut­la­ya­rak;
İlk me­sa­jı­nı “Hal­kı­mı­zı ku­rak­lık­la il­gi­li su ta­sar­ru­fu­na davet ede­rek açık­la­dı.
Genç­le­re ise yer­le­re çöp at­ma­ma­la­rı­nı ye­tiş­kin­le­ri örnek ala­rak, şeh­ri­miz ve ül­ke­miz için güzel pro­je­ler üret­me ça­ba­sı içe­ri­sin­de ol­ma­la­rı­nı is­te­di.”
Tem­si­li Baş­kan Esma Nur, Be­le­di­ye ça­lış­ma­la­rı ile il­gi­li de dik­kat çeken bri­fin­gi­ni dile ge­tir­di.
Okul Mü­dü­rü Ömer Ar­ma­ğan ve Sınıf öğ­ret­me­ni Bay­ram Ali Artar’a çay ik­ra­mın­da bu­lu­nan tem­si­li Baş­kan Esma Nur’un, istek ve öne­ri­le­ri­ni Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, tek tek ya­nıt­la­dı.
Zi­ya­ret, Esma Nur Şirin’in sem­bo­lik baş­kan­lı­ğı­nın ar­dın­dan, kar­şı­lık­lı tak­dim edi­len he­di­ye ve günün anı­sı­na çek­ti­ri­len ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı ile son­lan­dı­rıl­dı. Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI