BAŞKAN METİN, GELDİĞİ DEPREM BÖLGESİNDEN DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ

BAŞKAN METİN, GELDİĞİ DEPREM BÖLGESİNDEN DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ

Rize Be­le­di­ye­si Fen İşleri Mü­dü­rü ve Tek­nik ekip­ler­den ça­lış­ma­la­rı­nın ta­mam­lan­ma­sı nok­ta­sın­da bil­gi­ler aldı.

 Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, be­ra­be­rin­de Baş­kan Yar­dım­cı­sı M. Aydın Bil­sel ile Hatay’da 200 ça­dır­lık, Çadır ken­tin inşa ça­lış­ma­la­rı­nı in­ce­le­me­le­ri­nin ar­dın­dan; gelir gel­mez aya­ğı­nın to­zuy­la Rize de ya­pı­mı devam eden, La­le­li çar­şı­sı, Dal­yan mev­ki­sin­de Ka­pa­lı Oto­park ve Park bahçe dü­zen­le­me ça­lış­ma­la­rı­nı ye­rin­de in­ce­le­ye­rek, Rize Be­le­di­ye­si Fen İşleri Mü­dü­rü ve Tek­nik ekip­ler­den ça­lış­ma­la­rı­nın ta­mam­lan­ma­sı nok­ta­sın­da bil­gi­ler aldı.
 Rize şehri mer­ke­zin­de­ki, La­le­li çar­şı­sı, Dal­yan mev­ki­in­de­ki ka­pa­lı oto­park ve Park bahçe in­şa­at­la­rı­nı in­ce­le­me­le­ri­nin ar­dın­dan, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, be­ra­be­rin­de­ki­ler­le bir­lik­te Andon böl­ge­sin­de bu­lu­nan içme suyu bir­li­ği­ne gi­de­rek, Su kay­nak­la­rın­da­ki azal­ma­ya karşı Bir­lik mü­dü­rü ve tek­nik ekip­ler­den de­tay­lı bil­gi­ler aldı.

 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI