BAŞKAN METİN, İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN METİN, İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Rahmi Metin, Rize İl Genel Mec­li­si­ni zi­ya­ret ede­rek Rize İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı baş­kan­lı­ğın­da­ki Ekim ayı ola­ğan Mec­lis top­lan­tı­la­rı­nın dör­dün­cü bir­le­şi­mi­ne ka­tıl­dı.

 İl Genel Mec­li­si Baş­kan­lı­ğı sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­ya İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri ka­tı­lım sağ­la­dı.
Mec­lis gün­de­min­de yer alan mad­de­le­rin ka­ra­ra bağ­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, mec­lis üye­le­ri­ne hitap etti. 2004 – 2011 yıl­la­rı ara­sın­da İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı ola­rak görev yap­tı­ğı­nı ifade eden Baş­kan Metin, se­çim­le gelen ilk mec­lis baş­ka­nı ola­rak mec­lis üye­le­ri­miz­le bir­lik­te görev yap­tı­ğı­mız dö­nem­de köy­ler­de bir­çok ba­şa­rı­lı hiz­met­le­re imza at­tık­la­rı­nı be­lir­te­rek “Özel­lik­le Köy­des pro­je­si­nin ha­ya­ta geç­me­siy­le yap­tı­ğı­mız ya­tı­rım­la­rın ni­te­lik­le­ri ve ka­li­te­si­ni her geçen gün art­tır­dık.
Bugün gel­di­ği­miz nok­ta­da ise Mec­lis Baş­ka­nı­mız nez­din­de İl Genel Mec­li­si­mi­zin; İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­te­ri­miz, Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­la­rı­mız, Birim Mü­dür­le­ri­miz ve il­gi­li kamu ku­rum­la­rı­mız­la sür­dür­dük­le­ri uyum­lu ça­lış­ma­lar ne­ti­ce­sin­de ya­pı­lan hiz­met­le­ri daha ile­ri­ye ta­şı­dık­la­rı­nı gör­mek, bu mec­lis­te görev yapan bir kişi ola­rak beni zi­ya­de­siy­le mem­nun et­mek­te­dir.
Bu bir­lik­te­li­ğin ve ba­şa­rı­la­rın ar­ta­rak devam et­me­si­ni di­li­yor, şah­sım adına ha­ya­tım­da önem­li bir yeri olan İl Genel Mec­li­sin­de biz­le­ri mi­sa­fir eden Mec­lis Baş­ka­nı­mı­za ve Mec­lis Üye­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.
Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin, ko­nuş­ma­sı­nın de­va­mın­da Rize Be­le­di­ye­si ola­rak sür­dür­dük­le­ri ya­tı­rım­lar­la il­gi­li İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri­ne bil­gi­ler ak­tar­dı. Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı ise yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin’inin zi­ya­ret­le­ri do­la­yı­sıy­la mec­lis ola­rak büyük bir mem­nu­ni­yet duy­duk­la­rı kay­de­de­rek “Baş­ka­nı­mız, geç­miş­te İl Genel Mec­li­si Baş­kan­lı­ğı dö­ne­min­de köy­le­ri­miz­de sür­dür­dü­ğü ba­şa­rı­lı hiz­met­le­ri, bugün Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı ola­rak şehir mer­ke­zi­miz­de ha­ya­ta ge­çir­di­ği­ni açık­ça gö­re­bi­li­yo­ruz. Biz­ler de İl Genel Mec­li­si ve İl Özel İda­re­si ola­rak ortak ya­tı­rım alan­la­rı­mız nok­ta­sın­da Rize Be­le­di­ye­miz­le uyum­lu bir ça­lış­ma sür­dü­rü­yo­ruz. Bu an­lam­da sür­dür­dü­ğü­müz uyum­lu ça­lış­ma­lar ve mec­li­si­mi­zi zi­ya­ret­le­ri do­la­yı­sıy­la kıy­met­li Baş­ka­nı­mı­za mec­li­si­miz adına te­şek­kür edi­yor, hiz­met­le­rin­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum” şek­lin­de ko­nuş­tu.
          Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
          Foto: Yaşar Akar­su