BAŞKAN SAĞLIK CAMİASINI UNUTMADI

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ 14 Mart Tıp Bay­ra­mı mü­na­se­be­tiy­le il­çe­miz­de bu­lu­nan Ça­ye­li İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si­ni ve İlçe Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü­nü zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 16.03.2022 10:03:00 0
BAŞKAN SAĞLIK CAMİASINI UNUTMADI

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Be­le­di­ye Mec­lis üye­le­rin­den Demir TAŞÇI ve Yaşar SARIİBRAHİM ile bir­lik­te 14 Mart Tıp Bay­ra­mı mü­na­se­be­tiy­le il­çe­miz­de bu­lu­nan Ça­ye­li İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si­ni ve İlçe Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü­nü zi­ya­ret etti.
Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri zi­ya­ret es­na­sın­da Ça­ye­li İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si Baş­he­ki­mi Sayın Dr. Yahya KESİCİ, İlçe Sağ­lık Mü­dü­rü Sayın Dr. Meh­met ÇINAR ile sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­na ka­ran­fil ve gül he­di­ye ede­rek 14 Mart Tıp Bay­ram­la­rı­nı teb­rik etti.
    Ay­rı­ca Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, her türlü istek ve ta­lep­le­rin­de ko­şul­suz­ca yan­la­rın­da ol­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek bu zorlu sü­reç­te gös­ter­dik­le­ri gay­ret­ler­den ötürü te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti.

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN SAĞLIK CAMİASINI UNUTMADI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °