BAŞKANI KÖPEK ISIRDI

BAŞKANI KÖPEK ISIRDI

İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’e sal­dı­rır­ken bu kez de bir ço­cu­ğa sal­dı­rı­sı son anda ön­len­di.

 İkiz­de­re ilçe mer­ke­zin­de ba­şı­boş kö­pek­ler teh­li­ke­li ol­ma­ya baş­la­dı. Aç kalan kö­pek­ler bir süre önce İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’e sal­dı­rır­ken bu kez de bir ço­cu­ğa sal­dı­rı­sı son anda ön­len­di.
 İlçeye komşu il­çe­ler­den köpek ge­ti­ri­lip bı­ra­kıl­dı­ğı­nı söy­le­yen İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, "So­rum­suz­ca dav­ra­nı­lı­yor, bı­ra­kı­lan kö­pek­ler sal­dır­gan olu­yor’’ dedi. İlçeye bı­ra­kı­lan kö­pek­le­rin bir süre önce ken­di­si­ni de ısır­dı­ğı­nı söy­le­yen Baş­kan Ka­ra­göz’’ bun­la­rın so­rum­lu­su kim.? Rize ili içe­ri­sin­de ilk köpek ba­rı­na­ğı­nı kurup hiz­met eden İkiz­de­re Be­le­di­ye­si mi? Be­le­di­ye büt­çe­si­nin bu ma­li­yet­le­ri kar­şı­la­ya­ma­dı­ğı için des­tek veren hay­van se­ver­ler mi? .Yaz se­zo­nun­da bir şe­kil­de köpek edi­nen, ke­yif­le­ri­ni yapan sonra sezon so­nun­da kö­pek­le­ri ‘so­rum­suz­ca’ sağa sola bı­ra­kan sözde hay­van se­ver­ler mi? dedi.