BBP, Madenli teşkilatlanıyor

BBP, Madenli teşkilatlanıyor

Büyük Bir­lik Par­ti­si (BBP) İlçe­mi­ze bağlı Ma­den­li'de teş­ki­lat­lan­ma ça­lış­ma­la­rı­nı baş­lat­tı.

 İli­mi­zin ilçe ve bel­de­le­rin­de teş­ki­lat­lan­ma ça­lış­ma­la­rın­da sona yak­la­şan BBP Rize Teş­ki­la­tı, Ma­den­li'de de baş­kan­lık ku­rul­ma­sı­na yö­ne­lik ça­lış­ma­la­rı­na hız verdi.
BBP Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Dur­muş, BBP Ma­den­li Belde Baş­kan­lı­ğı ku­rul­ma­sı­na yö­ne­lik ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da İl Baş­ka­nı Ensar Öz­çe­lik ve yö­ne­ti­mi­ni Ma­den­li'ye davet etti.
İl Baş­ka­nı Ensar Öz­çe­lik, Ma­den­li'nin yö­ne­ti­min­de­ki so­run­lar hak­kın­da görüş alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du. Top­lan­tı­da, Ma­den­li Be­le­di­ye­si'ne bağlı ma­hal­le­ler­de ya­şa­yan va­tan­daş­la­rın ta­lep­le­ri ve ih­ti­yaç­la­rı da dik­ka­te alın­dı. Top­lan­tı­ya ka­tı­lan, En­cü­men ve muh­tar­lar ta­ra­fın­dan su­nu­lan öne­ri­ler de dik­kat­le din­len­di.
Top­lan­tı­nın so­nun­da Öz­çe­lik, yap­tı­ğı açık­la­ma­da, si­ya­set­te üsten gelen ata­ma­la­rın değil, ye­rel­den ya­pı­la­cak ata­ma­la­rın önem­li ol­du­ğu­nu söy­le­di. Ay­rı­ca, Ma­den­li'nin so­run­la­rı­nın çö­zü­mü için bir­lik­te ça­lış­ma çağ­rı­sın­da bu­lun­du.
Ma­den­li Be­le­di­ye­si'ne bağlı ma­hal­le­ler­de ya­şa­yan va­tan­daş­la­rın ta­lep­le­ri­ni ve ih­ti­yaç­la­rı­nı dik­ka­te alan Öz­çe­lik, yerel yö­ne­tim­le­rin, so­run­la­rın çö­zü­mün­de önem­li bir rol oy­na­dı­ğı­nı ifade ede­rek, "Azim­li ve gay­ret­li ça­lış­ma­la­rın­dan ötürü ilçe baş­ka­nı­mız ve yö­ne­ti­mi­ne canı gö­nül­den te­şek­kür edi­yo­rum. Ma­den­li belde baş­kan­lı­ğı­mız­da gö­re­ve ge­lecek ar­ka­daş­la­ra şim­di­den ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. Ma­den­li bel­de­sin­de , şah­sı­ma ve teş­ki­la­tı­ma gös­te­ri­len ilgi alaka ve mi­sa­fir­per­ver­lik­le­rin­den ötürü her­ke­se şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum." ifa­de­le­rin­de bu­lun­du.