"Ben Çilek Transfer Talep Etmiyorum, Meyvelerin Her Türlüsünden İstiyorum"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz,

Spor Haberleri 8.07.2022 17:30:00 0

    Yeni se­zo­nun ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­ren eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’da Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz, ant­ren­man ön­ce­sin­de yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Ben çilek trans­fer talep et­mi­yo­rum, mey­ve­le­rin her tür­lü­sün­den is­ti­yo­rum" ifa­de­si­ni kul­lan­dı.
    Spor Toto 1. Lig de mü­ca­de­le edecek olan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, Er­zu­rum'da gi­re­cek­le­ri kamp ön­ce­si Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ant­ren­man yaptı.
    Ant­ren­man ön­ce­sin­de basın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­yan Kork­maz, "Geç­ti­ği­miz bir haf­ta­lık süre içe­ri­sin­de bazı fut­bol­cu­la­rın kro­nik sa­kat­lık­la­rı or­ta­ya çıktı. onlar sağ­lık­lı ça­lı­şa­ma­dı. Biz de genç oyun­cu­lar­la ant­ren­man­la­ra devam ettik.
    Ant­ren­man­lar iyi gi­di­yor. Yarın Er­zu­rum'a gi­de­ce­ğiz. Ha­zır­lık­la­rı­mı­zı orada devam ede­ce­ğiz, 7'sinde Konya ile ha­zır­lık maçı ya­pa­ca­ğız, 8'inde ant­ren­ma­nı­mı­zı yapıp 3 gün izne çı­ka­ca­ğız ve son­ra­sın­da Er­zu­rum'da ha­zır­lık maç­la­rı­na devam ede­ce­ğiz. Tabii ben de bu sü­reç­te trans­fer bek­li­yo­rum. Kerem'i aldık, Mu­ham­med ile an­laş­tık. Er­zu­rum kam­pın­da ne ola­cak gö­re­ce­ğiz. Yö­ne­ti­ci­le­ri­miz trans­fer ko­nu­sun­da el­le­rin­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­ma­ya ça­lı­şı­yor­lar. Bazı oyun­cu­lar­la an­laş­ma­ya var­dık ba­zı­la­rıy­la da an­laş­ma­ya yak­laş­tık. Ancak tam so­nuç­lan­ma­dan hiç­bi­ri için Ri­zes­por'un trans­fe­ri­dir di­ye­me­yiz.
    Uma­rım onlar da imza atar ve Er­zu­rum kam­pın­da is­te­di­ği­miz trans­fer­ler olu­şur. İşin esp­ri­si olur­sa ben çilek trans­fer talep et­mi­yo­rum, mey­ve­le­rin her tür­lü­sün­den is­ti­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
        

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °