"Beni Galatasaray camiasının önüne attılar"

Kıran, özel açık­la­ma­lar yaptı. Kıran, Beni Ga­la­ta­sa­ray ca­mi­ası­nın önüne at­tı­lar. Ga­la­ta­sa­ray ile benim aramı bozan artık ku­lüp­te değil, dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran,
"Beni Galatasaray camiasının önüne attılar"

    Ku­lü­bün resmi in­ter­net si­te­si­ne yorum yap­ma­yı kal­dır­ma­sın­dan ötürü ken­di­si­ne 'dik­ta­tör' den­di­ği­ni be­lir­ten Tahir Kıran, sos­yal medya he­sap­la­rı için ya­pı­lan bu uy­gu­la­ma­nın se­be­bi ola­rak kü­für­lü me­saj­la­rı gös­ter­di. Ligin kalan bö­lü­mün­de alı­na­bi­lecek 24 puan ol­du­ğu­nu ve kalan haf­ta­la­ra maç maç bak­tık­la­rı­nı ifade eden Kıran, yayın iha­le­sin­de ta­vır­la­rı­nın Ku­lüp­ler Bir­li­ği'nden fark­sız ol­ma­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
    "GED­SON FER­NAN­DES'İ KU­LÜ­BE­YE KOY O ZAMAN HOCAM" MHK'nın hakem ka­ra­rı son­ra­sı gö­rüş­le­ri­ni pay­la­şan Kıran, Ged­son Fer­nan­des trans­fe­ri­nin olu­şum sü­re­ciy­le il­gi­li, "Ged­son Fer­nan­des trans­fe­ri ani­den ge­liş­ti, ho­ca­ya 'Ged­son Fer­nan­des'i ister misin?' dedim, cevap ver­me­di. 'Niye cevap ver­mi­yor­sun!' de­yin­ce 'ne­re­ye ko­ya­ca­ğı­mı dü­şü­nü­yo­rum' dedi. Ben de 'Ku­lü­bü­ye koy' dedim (Gü­le­rek). Ged­son henüz 23 ya­şın­da ve önü çok açık. Önce bizde daha sonra Be­şik­taş 'ta iyi işler ya­pa­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­rum." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Kıran ay­rı­ca Be­şik­taş'ın Ged­son’u 30 mil­yon euro­dan yük­sek bir ra­ka­ma sa­ta­bi­le­ce­ği­ni iddia etti.
     "BENİ GA­LA­TA­SA­RAY CAMİASI­NIN ÖNÜNE AT­TI­LAR" Ri­zes­por ile Ga­la­ta­sa­ray ara­sın­da­ki ge­ri­lim­le il­gi­li de ko­nu­şan Tahir Kıran, ken­di­si­nin sarı kır­mı­zı­lı ca­mi­anın önüne atıl­dı­ğı­nı ifade eder­ken sü­re­ci şöyle özet­le­di:
    Kulüp Baş­ka­nı ol­duk­tan Oğul­can Çağ­la­yan prob­le­mi vardı. Otur­duk ko­nuş­tuk. Yunus Ak­gün-Ata­lay ve Ali Yavuz Kol... 700 bin euro kar­şı­lı­ğın­da an­laş­tık. Oyun­cu­nun Rize'yi terk et­me­si işi fark­lı yere ge­tir­di. Şükrü Ha­ne­dar, Oğul­can Çağ­la­yan için ara­yıp, "100 bin euro benim için sil" dedi.
    50 bin euro da onun için sil­dim. Ga­la­ta­sa­ray'a 450 bin euro­yu ne zaman is­ter­se­niz öde­yin dedim. İş ka­ğı­da dö­kül­me­ye gel­di­ğin­de bi­ri­le­ri bu işi bozup dar­ma­da­ğın etti. Beni Ga­la­ta­sa­ray ca­mi­ası­nın önüne at­tı­lar. Ga­la­ta­sa­ray ile benim aramı bozan artık ku­lüp­te değil.
    "YUNUS AKGÜN'Ü KİRALIK ALA­CAK­TIM" Yunus Akgün'ü ki­ra­lık ala­cak­tım. Son anda iş bo­zul­du. Yunus Adana De­mirs­por'a büyük katkı verdi. Benim bu­ra­da gü­na­hım ne. Bir bar­dak suda fır­tı­na ko­par­dı­lar. İnsan­lar bize küf­ret­ti. Mutlu ol­sun­lar. On­la­rı da mah­ke­me­ye ver­dim. Ins­tag­ram'da Twit­ter'da küfür eden­le­ri so­nu­na kadar ko­va­lı­yo­rum. Kimse kim­se­ye küfür ede­mez.
    "ARDA GÜLER'İ ALLAH NA­ZAR­LAR­DAN SAK­LA­SIN" Ta­kım­dak iki oyun­cu­yu ki­ra­lık ola­rak fark­lı ta­kım­la­ra ver­dik­le­ri­ni ifade eden Tahir Kıran, Türk fut­bo­lun­da son dö­nem­de par­la­yan genç isim­ler­den Arda Güler'le il­gi­li ise, "Arda Güler'i Allah na­zar­dan sak­la­sın. Çok fark­lı bir çocuk. İnşal­lah onu Av­ru­pa'da çok iyi yer­ler­de gö­rü­rü­rüz." yo­ru­mun­da bu­lun­du.
          

Haber Merkezi