BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMET VERMERE HAZIR

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan ya­pı­mı­na baş­la­nıp kısa sü­re­de ya­pı­mı ta­mam­la­nıp il­çe­miz­de oku­yan öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze hiz­met ver­me­ye hazır hale ge­ti­ril­di.

Yerel Haberler 31.07.2023 09:05:00 0
BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİMİZE HİZMET VERMERE HAZIR

 Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ile bir­lik­te Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN ya­pı­mı ta­mam­la­nan "Bilgi Evi" ni in­ce­le­ye­rek ya­pı­lan ça­lış­ma­lar hak­kın­da bil­gi­ler al­dı­lar.
 Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ko­nuy­la il­gi­li yap­tı­ğı kısa açık­la­ma­da şu ifa­de­le­re yer verdi,
"Ye­ni­pa­zar Ma­hal­le­miz­de in­şa­sı­nı ta­mam­lan­mış ol­du­ğu­muz Bilgi Evi­miz­de üni­ver­si­te­ye gi­decek olan öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ter­cih­le­ri ile ala­ka­lı baş­vu­ra­cak­la­rı, bilgi edi­ne­bi­le­cek­le­ri bir ofis oluş­tur­duk. İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­müz ve Aka­de­mik Kam­püs da­nış­man­la­rı öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ter­cih­le­rin­de ken­di­le­ri­ne des­tek ola­cak fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lu­na­bi­le­cek­ler" ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
                       

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °