Bir Ödül Daha İlçemize Geliyor

Altın Kalem ve 2022 yılı Başarı Ödüllü başarılı öğretmen ve yazar Cengiz Azman sürdürmekte olduğu yazarlık çalışmaları dolayısıyla yeni bir ödüle daha layık görüldü.

Yerel Haberler 14.12.2022 09:25:00 0
Bir Ödül Daha İlçemize Geliyor

"2022 Yılı Altın Kalem Ödülleri", "2022 Yılı Başarı Ödülü" ödüllerinin ardından kendisi Türkiye ve Avrupa"nın başarılı insanları ve markalarının ödüllendirildiği GLOBAL STAR AWARDS organizasyonuyla "Yılın En Başarılı Eğitimci yazarı" ödülüne layık görüldü. 

Ödül Türkiye'nin ve Avrupa'nın en başarılı insanlarını ve markalarını tanıtma amacıyla Black&Blue Medya Group tarafından veriliyor. 

Seçici kurul tarafından ödüle layık görülen Çayeli'mizin evladı Felsefe Öğretmeni ve Yazar Cengiz Azman ödülünü medeniyetin başkenti ve Dünya'nın kalbi İstanbul'da 10 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek olan geniş katılımlı büyük ödül töreninde teslim alacak.

Medya, siyaset, sanat, iş, edebiyat, sinema, tv dünyasından geniş katılımın olacağı ödül töreninin sunumunu Özge Ulusoy ve Gökay Kalaycıoğlu yapacaklar.

Cengiz Azman 25 yıldır Çayeli'nde eğitim yöneticiliği ve Felsefe Öğretmenliği görevlerinde bulundu. Halen Çayeli Hacı Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Felsefe Öğretmeni olarak görev yapıyor. Öğrencilerine çok ayrı bir önem veren Cengiz Azman hocamız binlerce öğrencisinin yetişmesinde emek verdi. 

Öğretmenlik görevinin yanında yaklaşık 20 yıldır devam ettirdiği yazarlık çalışmaları kapsamında yazdığı 13. kitabını okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Son dört yılda ayrıca Çayeli Dostluk Grubu (Çayeli Lisesi Çayeli Ortaokulu Dostluk Grubu) ve Çayeli Lisesi Mezunlar Derneği'nin destekleriyle 4 farklı eserin editörlüğünü yaptı.

Bunların yanında son 3 yıldır 9 kişisel, bir ortak kitabın basımını gerçekleştirdi. Farklı yazarların kitaplarının yazım ve basımına yazı ve tecrube desteği verdi,  basılı ve görsel medyada farklı konularda onlarca yazısı yayınlandı. 

Kendisinin şimdiye kadar basımı gerçeklesen kitapları:

Felsefenin Anatomisi,

Dersimiz Felsefe,

Felsefenin Gizemli Sözcükleri,

Filozof,

Sınavının Şifresi,

Felsefizm,

Felsefe (X+X1)2,

Öğretmenlik Hatıraları (Ortak),

1970 Çayeli Lisesi Efsanesi (ÇDG),

Çayeli Lisesi Efsaneleri (ÇDG),

Yarım Asırlık Fotoğraflar (ÇDG),(Altın Kalem Ödüllü),

Dostluğun Mısraları (ÇDG)

Yazarlık çalışmalarına devam eden hocamızın yakında basımı gerçekleşecek "Bu Kitabı Okumalısınız" isimli kitabı basım öncesi son hazırlıkları devam ediyor.

Yazımı devam eden; Altı Çizili Satırlar, Heybemdeki Hikayeler, Sadaka, Mucit kitaplarının hazırlıkları devam ediyor.

Cengiz Azman hocamızı ödülleri dolayısıyla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber-Foto: Mustafa SAKLI


Anahtar Kelimeler: İlçemize Geliyor
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °