Tarih: 15.04.2022 09:47

BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORÇLARINA FAİZ AFFI GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

    Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Trab­zon ve Rize il­le­rin­de elekt­rik da­ğı­tım hiz­me­ti sunan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), abo­ne­le­ri­nin 2020 yılı ve ön­ce­si dö­nem­de­ki elekt­rik fa­tu­ra­sı borç­la­rı­na ait fa­izin si­li­ne­ce­ği­ni du­yur­du.
    Kam­pan­ya­dan ya­rar­lan­mak is­te­yen abo­ne­le­rin, icra ve dava aşa­ma­sın­da­ki elekt­rik fa­tu­ra­sı borç­la­rı için 31 Tem­muz 2022 ta­ri­hi­ne kadar Çoruh EDAŞ İlçe Yö­ne­ti­ci­lik­le­ri ile İl Mü­dür­lük­le­ri­ne baş­vu­ru­da bu­lun­ma­la­rı ge­re­ki­yor.
    Çoruh EDAŞ, Co­vid-19 sal­gı­nıy­la mü­ca­de­le kap­sa­mın­da abo­ne­le­ri­ne des­tek ol­ma­yı sür­dü­rü­yor.
    Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si’nin beş ilin­de elekt­rik da­ğı­tım hiz­me­ti sunan şir­ket, abo­ne­le­ri­nin 2021 yı­lı­na kadar olan icra ve dava aşa­ma­sın­da­ki elekt­rik fa­tu­ra­sı borç­la­rı için kam­pan­ya baş­lat­tı.
    Çoruh EDAŞ, 2020 yılı ve ön­ce­si dö­ne­me ait elekt­rik fa­tu­ra­sı borç­la­rın­da, ana­pa­ra­sı için peşin öde­me­nin ya­pıl­ma­sı ko­şu­lu ile fa­izin si­li­ne­ce­ği­ni du­yur­du.
    Şir­ket­ten ya­pı­lan açık­la­ma­ya göre, “Faizi Si­li­yo­ruz” kam­pan­ya­sı kap­sa­mın­da, icra ta­ki­bi­ne uğ­ra­mış elekt­rik fa­tu­ra­sı borç­la­rın­da yüzde 100 ora­nın­da faiz in­di­ri­mi ya­pı­la­cak.
    Kam­pan­ya, kaçak veya usul­süz kul­la­nım kay­nak­lı borç­lar için ge­çer­li ola­cak.
    Kam­pan­ya­dan ya­rar­lan­mak is­te­yen abo­ne­ler, 31 Tem­muz 2022 ta­ri­hi­ne kadar Çoruh EDAŞ İlçe Yö­ne­ti­ci­lik­le­ri ile İl Mü­dür­lük­le­ri­ne şah­sen baş­vu­ru­da bu­lu­na­rak faiz af­fın­dan ya­rar­la­na­bi­lecek.
    Çoruh EDAŞ, Co­vid-19 sal­gı­nıy­la mü­ca­de­le kap­sa­mın­da tüm abone grup­la­rın­da des­te­ğe yö­ne­lik kam­pan­ya­la­rı­na devam ede­ce­ği­ni be­lir­te­rek, müş­te­ri­le­ri­nin ya­nın­da ol­duk­la­rı­nın me­sa­jı­nı verdi. Kam­pan­ya de­tay­la­rı­na www.​co­ru­he­das.​com.​tr/​kam­pan­ya/​ ad­re­si üze­rin­den ula­şı­la­bi­li­yor.
                   

 Haber: Ezgi KAY­GI­SIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —