“Bize Güvenin Şampiyon Olacağız”

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut,

Spor Haberleri 17.09.2022 11:49:00 0
“Bize Güvenin Şampiyon Olacağız”

    Tur­gut, Ta­raf­ta­ra ses­le­ne­rek, “Bize gü­ve­nin, şam­pi­yon ola­ca­ğız” dedi.
Z    Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut yap­tı­ğı açık­la­ma­da, yeni bir takım ol­duk­la­rı­nı bu ne­den­le is­tik­rar­sız bir gö­rün­tü çiz­dik­le­ri­ni be­lirt­ti. Baş­kan Tur­gut, “Yeni bir takım kur­duk. Al­dı­ğı­mız oyun­cu­lar tam ola­rak adap­tas­yon sağ­la­ya­ma­dı­lar. Önü­müz­de Ada­nas­por maçı var. Bu maçı alıp milli araya 3 pu­an­la gir­mek is­ti­yo­ruz. Milli arada takım ra­yı­na otu­rur. Ondan sonra is­te­di­ği­miz so­nuç­la­rı alı­rız” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
    İyi bir takım kur­duk­la­rı­nı söy­le­yen Baş­kan Tur­gut, “Ho­ca­mı­zın is­te­di­ği oyun­cu­la­rı aldık. İyi bir takım kur­du­ğu­mu­za ina­nı­yo­rum. Önü­müz­de Ada­nas­por dep­las­ma­nı var. Bu maç­tan mut­la­ka 3 puan almak zo­run­da­yız. Ta­kı­mı­ma ve tek­nik eki­bi­mi­ze gü­ve­ni­yo­rum. Ada­nas­por dep­las­ma­nın­dan galip dö­ne­ce­ğiz” dedi.
    Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por Baş­ka­nı İbra­him Tur­gut, “TFF 1. li­gin­de çok güçlü ta­kım­lar var. Her takım her ta­kı­mı ye­ne­bi­li­yor. Ada­nas­por ma­çıy­la bir ga­li­bi­yet se­ri­si ya­ka­la­mak is­ti­yo­ruz. Bu se­ri­yi ya­ka­la­ya­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum. Bu seri ile çı­kı­şa ge­çe­ce­ğiz. Ta­raf­ta­rı­mız bize inan­sın. Lig so­nun­da bu takım şam­pi­yon ola­cak” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
           Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Güvenin Şampiyon Olacağız”
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °