“Bu sorun bizden kaynaklı olmadığının bilmesini isteriz”

“Bu sorun bizden kaynaklı olmadığının bilmesini isteriz”

Çayeli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Yusuf Eskici,

 Ça­ye­li Mi­ni­büs­çü­ler Ko­ope­ra­ti­fin­den ya­pı­lan açık­la­ma­da Ça­ye­li’ndeki yolcu ta­şı­ma­cı­lı­ğı ile il­gi­li va­tan­daş­la­rın mağ­du­ri­ye­ti ko­nu­sun­da ya­şa­nan­la­ra açık­lık ge­ti­ril­di.
 Ça­ye­li Mi­ni­büs­çü­ler Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Yusuf Es­ki­ci, "Dört yıl­dır yolcu ta­şı­ma­cı­lı­ğı ko­nu­sun­da ya­şa­nan prob­lem­le­ri ve va­tan­da­şın mağ­du­ri­ye­ti­ni ko­ope­ra­ti­fi­miz dile ge­tir­miş ve so­run­la­rın çö­zül­me­si için gö­rüş­me­ler ya­pıl­mış­tır” dedi.
“SORUN BİZDEN KAY­NAK­LI DEĞİL”
Es­ki­ci, “Ko­nuy­la il­gi­li Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı ile ya­pı­lan son gö­rüş­me son­ra­sı Ça­ye­li Be­le­di­ye En­cü­men ka­ra­rın­da ol­du­ğu gibi yolcu ta­şı­ma­cı­lı­ğı ya­pı­la­ca­ğı ta­ra­fı­mı­za söy­len­miş­tir.
En­cü­men ka­ra­rı­na göre il­çe­de­ki ilk durak olan Ana­do­lu Li­se­si yanı, Rize'den dö­nüş­ten son durak ola­cak­tır. Ça­ye­li ilk du­rak­tan iti­ba­ren Ça­ye­li Yaka Ma­hal­le­si vi­ya­dük gi­ri­şi­ne kadar gidiş, ge­liş­ler­de yolcu alın­ma­ya­cak­tır. Üni­ver­si­te­ye çı­kıl­ma­ya­cak­tır.
Be­le­di­ye'nin almış ol­du­ğu karar ne­de­ni ile bu uy­gu­la­na­cak­tır. Va­tan­daş­la­rı­mı­zın bu so­ru­nun biz­den kay­nak­lı ol­ma­dı­ğı­nı bil­me­si­ni is­te­rim." dedi.
            Haber: Tufan Ku­le­li