Ç. RİZESPOR'A BİR DARBE'DE PAŞA'DAN GELDİ

Süper ligdeki temsilcimiz Çaykur Rizespor son bir ümit­le git­ti­ği Ka­sım­pa­şa dep­las­ma­nından da eli boş dö­ne­rek lig de kalma umut­la­rı­nı ma­te­ma­tik­sel ol­ma­sa da mü­ci­ze­le­re bı­rak­tı.

Spor Haberleri 16.03.2022 09:59:00 0
Ç. RİZESPOR

Bü­lent hoca çı­kar­mış ol­du­ğu kadro ile hucum ağır­lık­lı bir oyun sis­te­mi ve ka­zan­mak için çık­tı­ğı belli olu­yor­du ol­ma­sı­na da di­renç­siz bir orta saha ve her kap­tı­rı­lan top­la­rın ka­le­sin­de teh­li­ke ya­ra­ta­ca­ğı­nı bi­le­rek ol­duk­ça risk­li oy­na­dı..​Maç bo­yun­ca orta saha ne pres yaptı ne de rakip oyun­cu­la­rı ko­va­la­dı..​Oyuncu­la­rın da st­res­li ol­du­ğu ka­zan­mak dan başka bir şey işe ya­ra­ma­dı­ğı­nı bil­me­le­ri­ne rağ­men ka­zan­mak is­ti­yor­san ileri geri ko­şa­cak­sın kar­de­şim.. Halı saha da oynar gibi oy­nar­san ra­ki­bin bi­rey­sel ola­rak et­ki­li oyun­cu­la­rı­nın ya­nı­sı­ra hu­cu­ma kalk­tık­la­rın­da çok hızlı çık­ma­la­rı bunun yanın da da konuk takım geri dö­nüş­le­rin de özel­lik­le de­fans oyun­cu­la­rı­nın da ağır kal­ma­sı ev sa­hi­bi ta­kı­mın özel­lik­le 1- 1 den sonra daha rahat ka­zan­ma­sı­na yol açtı..
    Sezon ba­şın­dan bu yana lig de dep­las­man da hiç ga­li­bi­yet ala­ma­yan bir ta­kı­mın,yine ligin en çok gol yiyen de­fan­sı­na sahip bu ta­kı­mın gerek oyun ola­rak gerek kadro için pa­ra­sal ola­rak lig de 6. ol­ma­mı­za rağ­men kötü ku­ru­lan bir kad­ro­nun lig de kal­ma­sı süp­riz sa­yıl­ma­ma­lı­dır.. Maç bo­yun­ca Selim ve Hol­men öyle ace­mi­ce ha­re­ket­ler yap­tı­lar ki bu maçı bu ta­kı­mı hiç ta­nı­ma­yan bi­ri­le­ri sey­ret­se Ç.Ri­zes­po­run olsa olsa 2. lig veya 3.​lig aya­rın­da bir takım ol­du­ğu­nu ra­hat­lık­la söy­le­ye­bi­lir.
    De­fans ev­le­re şen­lik, orta saha da son iki maç da sanki bir yer­den ta­li­mat­lar almış aman ken­di­ni fazla yorma bize la­zım­sın di­ye­rek Fer­nan­des de başta olmak üzere saha da yoktu.. İleri uç da gel­di­ği gün­den bu yana ha pat­la­dı,ha bu maçı ala­cak de­di­ği­miz Bo­lo­sia çok­tan ju­bi­le­si­ni yap­mış..​Cisse'yi zaten ül­ke­sin­de balık tu­tar­ken aldık zorla ge­tir­dik.. Böy­le­si­ne amaç­sız,ga­ye­siz koş­ma­yan bir takım nasıl lig de ka­la­cak.. Bi­ri­le­ri­ne göre dokuz maç var oda 27 puan eder doğru da bu pu­an­la­rı kim nasıl hangi takım ile ala­ca­ğız. Artık bun­dan sonra kimse masal oku­ma­sın ve ge­lecek se­zo­nun ha­zır­lık­la­rı­na şim­di­den baş­lan­sın..​Bu ta­kı­mı sezon başı baş da Bü­lent uygun olmak üzere ta­kı­mı dar­ma­da­ğın edip şimdi yan gelip yatan Bü­lent hoca bu gü­nah­la­ra da ortak olup kimse sana hak­kı­nı helal et­mi­yor.. Sİkinti yok..​si­kin­ti yok diye diye sekiz hafta bu ca­mi­ayı avu­tan Bü­lent hoca ile buna des­tek ve­ren­ler şimdi de kına yak­sın ...ç.Ri­zes­por bu lig den ilk defa düş­me­di ve il defa da çık­ma­dı..​ama hiç bir zaman gerek fut­bol ola­rak gerek sonuç ola­rak da bu kadar rezil ol­ma­dı...​Tarih siz­le­ri unut­ma­ya­cak.


       Ha­ber-Fo­to: HASAN KA­RA­AH­ME­TOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: . RİZESPOR' DARBE' ' GELDİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °