ÇAMLIHEMŞİN KONAKLAMA TESİSLERİ DEPREMZEDELERE KAPILARINI AÇTI

Çam­lı­hem­şin'de hiz­met veren ko­nak­la­ma te­sis­le­ri toplu karar ala­rak ka­pı­la­rı­nı dep­rem­ze­de­le­re açtı.

Güncel Haberler 16.02.2023 09:09:00 0
ÇAMLIHEMŞİN KONAKLAMA TESİSLERİ DEPREMZEDELERE KAPILARINI AÇTI

 6 şubat dep­re­mi­nin ar­dın­dan Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de ilçe kay­ma­kam­lı­ğı ilçe be­le­di­ye­si ile ko­or­di­ne­li ça­lı­şan me­kad­der der­ne­ği ta­ra­fın­dan yü­rü­tü­len ça­lış­ma­da il­çe­de top­la­nan yar­dım­lar dep­rem böl­ge­si­ne ula­şı­tı­rı­lır­ken bir yan­dan da il­çe­de­ki iş­let­me sa­hip­le­ri dep­rem­ze­de­le­re ko­nak­la­ma hiz­me­ti ver­mek için kol­la­rı­nı sı­va­dı.
Çam­lı­hem­şin'de ko­nak­la­ma hiz­me­ti veren Ön­ce­ki dönem il­ge­nel mec­lis üyesi Cemil Kus'un ön­cü­lü­ğün­de il­çe­de hiz­met veren otel­ler ile di­ya­lo­ğa ge­çi­le­rek dep­rem­ze­de­le­ri ye­rin­den alıp Çam­lı­hem­şin'e ge­ti­ril­me­si ve ko­nak­la­ma hiz­me­ti ve­ril­me­si ko­nu­sun­da da ya­pı­lan ça­lış­ma kar­şı­lık buldu.
İLÇE KAY­MA­KAM­LI­ĞI­MIZ KOORDİNESİNDE KO­NAK­LA­MA VE ULA­ŞIM HİZMETİ VE­RE­CEĞİZ
Dep­rem­ze­de­le­rin ko­nak­la­ma ve ula­şım ko­nu­sun­da yar­dım­cı ola­cak­la­rı­nı be­lir­ten Ön­ce­ki dönem il­ge­nel mec­lis üyesi ve MASAL BUN­GA­LOV iş­let­me sa­hi­bi Cemil kus, Dep­rem­ze­de­le­re hem ko­nak­la­ma hemde ula­şım ko­nu­sun­da yar­dım­cı ola­cak­la­rı­nı be­lir­tir­ken '' il­çe­miz­de ko­nak­la­ma ka­pa­si­te­si­ni de­ğer­len­di­re­rek iş­let­me sa­hip­le­ri ile gö­rüş­tük. İlçe­miz­de ki otel ve bun­ga­lov sa­hip­le­ri­nin tümü olum­lu cevap verdi. Bizde vali beyle gö­rü­şe­rek Kay­ma­kam­lı­ğı­mız ön­cü­lü­ğün­de dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­mi­ze yar­dım­cı olmak is­te­di­ği­mi­zi be­lirt­tik. Olum­lu kar­şı­la­yan Va­li­miz Kay­ma­kam­lı­ğı­mız ile ile­ti­şi­me ge­çe­rek ko­nak­la­ma te­sis­le­ri­mi­zin ile­ti­şim bil­gi­le­ri is­ten­di. Al­dı­ğı­mız olum­lu ce­vap­la il­çe­de­ki diğer iş­let­me­le­ri­miz ile bir­lik­te el ele ve­re­rek Dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­mi­zin hem ba­rın­ma hem ula­şım hemde yeme içme ko­nu­sun­da yar­dım­cı ola­ca­ğız'' dedi.
Dep­rem böl­ge­sin­de ta­nı­dı­ğı veya bil­di­ği mağ­dur olan her­han­gi aile varsa ilçe kay­ma­kam­lı­ğı­mı­za bil­di­ri­lir­se yar­dım­cı olu­na­ca­ğı­nı be­lir­ten Kus ''Allah bir­da­ha bu tür afet­le­ri mil­le­tin­mi­ze ya­şat­ma­sın. Mil­le­ti­mi­zin başı sa­ğol­sun. Ya­ra­lı­la­rı­mı­za geç­miş olsun'' dedi.
                

Ha­ber-Fo­to: Cemil KUŞ


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °