ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI KUTLU OLSUN

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı vesilesiyle Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan KARAKAŞ bir mesaj yayınladı.

Güncel Haberler 19.03.2022 09:56:00 0
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI KUTLU OLSUN

Me­sa­jın­da KA­RA­KAŞ; Ça­nak­ka­le Za­fe­ri, ka­za­nıl­mış bir ba­şa­rı­dan çok daha öte ec­da­dı­mı­zın yok­luk için­de var olma mü­ca­de­le­siy­le ta­ri­he yön ver­di­ği şanlı bir za­fer­dir. Bu zafer, ta­ri­hi­ni des­tan­lar­la yazan aziz mil­le­ti­mi­zin bir­lik ve be­ra­ber­lik ru­hu­nu, bu­gü­ne ve ya­rın­la­rı­mı­za nak­şet­ti­ği bir des­tan­dır.
    Ça­nak­ka­le Za­fe­ri; va­ta­nı­mı­za, bay­ra­ğı­mı­za, hür­ri­ye­ti­mi­ze, mu­kad­de­sa­tı­mı­za kı­sa­ca ben­li­ği­mi­ze kas­tet­mek is­te­yen­le­re ve­ril­miş ta­ri­hi bir ce­vap­tır.
    Kah­ra­man ec­da­dı­mız va­ta­nın ve mil­le­tin be­ka­sı için yedi dü­ve­le karşı Ça­nak­ka­le’de ver­di­ği o şanlı mü­ca­de­ley­le “Ça­nak­ka­le Ge­çil­mez” sö­zü­nü ta­ri­he altın harf­ler­le ya­zar­ken bu ruh biz­le­re ve ge­lecek ne­sil­le­re de reh­ber ol­muş­tur.
    Biz­ler o şanlı ec­da­dın to­run­la­rı ola­rak yü­re­ği­miz­de ya­şat­tı­ğı­mız Ça­nak­ka­le ru­huy­la is­tik­la­li­mi­ze ve is­tik­ba­li­mi­ze yö­ne­le­bi­lecek her türlü teh­di­de karşı mil­let­çe dim­dik dur­ma­ya devam edecek, daha güzel ya­rın­lar inşa ede­ce­ğiz. Bu ve­si­ley­le, Ça­nak­ka­le Za­fe­ri’nin 107. yıl dö­nü­mü­nü kut­lu­yor, başta Gazi Mus­ta­fa Kemal Ata­türk olmak üzere Ça­nak­ka­le Za­fe­ri­nin aziz kah­ra­man­la­rı­nı ve tüm şe­hit­le­ri­mi­zi rah­met ve min­net­le anı­yo­rum dedi.


           Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: ÇANAKKALE ZAFERİNİN . KUTLU OLSUN
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °