ÇAY SOKAĞI PROJESİ İÇİN İLK DESTEKLER GELMEYE BAŞLADI

Çay­kur Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ko­or­di­ne­si sağ­la­nan Çay So­ka­ğı pro­je­si için yaş çay se­zo­nu bo­yun­ca müs­tah­sil­ler­den ve ha­yır­se­ver­ler­den bağış top­lan­ma­sı­na karar ve­ril­miş­ti.

Yerel Haberler 3.06.2023 10:21:00 0
ÇAY SOKAĞI PROJESİ İÇİN İLK DESTEKLER GELMEYE BAŞLADI

 Pro­je­nin tüm il­çe­ler­de yü­rü­tü­len fa­ali­yet­le­ri­ne Ça­ye­li ola­rak, Ça­ye­li İlçe Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Bü­yük­köy Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hamza SA­RU­HAN ve Mu­sa­da­ğı Çay Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Sayın Se­vi­lay SAN­DIK­ÇI’nın ka­tı­lım­la­rıy­la Ye­şil­köy kö­yün­de­ki çay alım evin­den müs­tah­sil­ler­le bir­lik­te start ve­ril­di. Böl­ge­de kam­pan­ya­ya köy muh­ta­rı Meh­met DEMİR hibe ola­rak 224 Kg yaş çay ba­ğı­şı ger­çek­leş­tir­di.
Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı pro­je­nin açı­lı­şı ile bir­lik­te ilk ba­ğı­şı ger­çek­leş­ti­ren muh­tar Meh­met DEMİR’e te­şek­kür et­ti­ler. Son­ra­sın­da müs­tah­si­lin ça­yı­nı araç­tan kan­ta­ra, kan­tar­dan da alı­me­vi içe­ri­si­ne döken Baş­kan Çift­çi ve Kay­ma­kam De­mi­rel renk­li gö­rün­tü­ler oluş­tur­du­lar.     

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °