ÇAYDOSK'TAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Ça­ye­li Doğa Spor­la­rı Ku­lü­bü (ÇAY­DOSK) ta­ra­fın­dan okul­la­ra yö­ne­lik Kamp, doğa, arama kur­tar­ma, mal­ze­me bil­gi­si gibi ko­nu­lar­da eği­tim­le­rin ol­du­ğu fa­ali­yet­ler baş­la­tıl­dı.

Güncel Haberler 21.06.2022 09:09:00 0
ÇAYDOSK

    İlköğ­re­tim­den üni­ver­si­te­ye kadar olan tüm okul­lar­da eği­tim­ler dü­zen­le­ni­yor. Çay­dosk’un ant­re­nör ve eğit­men­le­ri ta­ra­fın­dan ve­ri­len eği­tim­le­re ilgi çok fazla. Öğ­ren­ci­le­rin hem eğ­len­ce hem de yeni bil­gi­ler öğ­ren­me­le­ri il­gi­yi de­ha­da ar­tı­rı­yor.
    Çay­dosk ku­lü­bün­den ya­pı­lan açık­la­ma­da, Genel sek­re­ter Rıd­van SER­BES­TOĞ­LU, biz dağ­cı­lık ve kamp ala­nın­da daha ön­ce­de bir­çok eği­tim ve fa­ali­yet dü­zen­le­dik, fakat bir şe­kil­de ka­tı­la­ma­yan bize ula­şa­ma­yan çocuk ve genç­le­re biz gi­de­lim dedik, bu şe­kil­de okul idare ve öğ­ret­men­ler­le yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­lar­la direk okula hatta sınıf bazlı eği­tim­ler dü­zen­li­yo­ruz ve ilgi çok fazla. Yeni dö­nem­de bu eği­tim­le­ri daha fazla ar­tı­ra­rak ta­lep­le­re ye­ti­şe­ce­ğiz şek­lin­de ko­nuş­tu.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Anahtar Kelimeler: ÇAYDOSK' ÖRNEK ÇALIŞMA
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °