Çayeli Bakır İşletmelerinden Çay Sokağı Projesine Rekor Bağış

Çayeli Bakır İşletmelerinden Çay Sokağı Projesine Rekor Bağış

Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Rize Va­li­li­ği Ön­cü­lü­ğün­de baş­la­tı­lan “Çay So­ka­ğı” pro­je­si­ne 5 mil­yon lira de­ğe­rin­de rekor ba­ğış­la kat­kı­da bu­lun­du.

 Rize Va­li­li­ği ön­cü­lü­ğün­de baş­la­tı­lan “Çay So­ka­ğı” pro­je­si­ne top­lu­mun her ke­si­min­den yar­dım­lar devam edi­yor.
Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Genel Mü­dü­rü Murat Gü­reş­çi ve be­ra­be­rin­de­ki yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri Vali Kemal Çeber’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek “Çay So­ka­ğı” pro­je­si için 5 mil­yon TL’lik bağış tak­di­min­de bu­lun­du. Vali Çeber, devam eden “Çay So­ka­ğı” pro­je­si için çok an­lam­lı bir ba­ğı­şın ya­pıl­dı­ğı­nı ifade ede­rek, “Çay So­ka­ğı kam­pan­ya­mız devam edi­yor. Bu­gün­de çok an­lam­lı bir bağış için Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri ya­nı­mız­da. Va­li­lik yap­tı­ğım 5 yıl­lık süre içe­ri­sin­de hangi sos­yal proje olur­sa olsun hep ya­nı­mız­da ol­du­lar. Bu­gün­de çay so­ka­ğı kam­pan­ya­sı için bize çok an­lam­lı bir ba­ğış­ta bu­lun­du­lar. Ken­di­le­ri­ne te­şek­kür edi­yo­rum. İli­miz­de Ça­ye­li Bakır gibi bir iş­let­me­nin var­lı­ğın­dan, ti­ca­ri ba­şa­rı­la­rı­nın yanı sıra sos­yal alan­lar­da gös­ter­miş ol­duk­la­rı has­sa­si­yet­ten çok mem­nun ol­du­ğu­mu ifade etmek is­te­rim” dedi. Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Genel Mü­dü­rü Murat Gü­reş­çi de “Bize bu fır­sa­tı ver­di­ği­niz için te­şek­kür edi­yo­ruz. Ya­şa­nan afet son­ra­sı ya­ra­la­rın sa­rıl­ma­sı için bizde ken­di­mi­zi so­rum­lu his­se­di­yo­ruz. İna­na­bil­di­ği­miz ve gön­lü­mü­zün rahat ol­du­ğu bir pro­je­ye des­tek ver­me­mi­zi sağ­la­dı­ğı­nız için de ay­rı­ca te­şek­kür ede­riz” diye ko­nuş­tu. Vali Çeber, ay­rı­ca bu­gü­ne kadar ili­miz­de baş­la­tı­lan sos­yal pro­je­le­re ver­miş ol­du­ğu des­tek­ten do­la­yı yaz­mış ol­du­ğu te­şek­kür mek­tu­bu­nu Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri Genel Mü­dü­rü Murat Gü­reş­çi’ye verdi.
ÇAY SO­KA­ĞI
Rize Va­li­li­ği ön­cü­lü­ğün­de Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü’nün ko­or­di­ne­sin­de ger­çek­leş­ti­ri­len “Çay So­ka­ğı” pro­je­si kap­sa­mın­da yaş çay se­zo­nu bo­yun­ca çay müs­tah­sil­le­rin­den ve ha­yır­se­ver va­tan­daş­lar ta­ra­fın­dan ya­pı­la­cak yaş çay ve nakdi yar­dım­lar­la dep­rem böl­ge­sin­de ka­lı­cı ko­nut­lar inşa edi­lecek. Ay­rı­ca çay üre­ti­ci­si ol­ma­yan ancak “Çay So­ka­ğı” pro­je­si­ne des­tek sunma is­te­ğin­de olan va­tan­daş­la­rı­mız­da nakdi yar­dım­lar­la pro­je­ye des­tek ve­re­bi­le­cek­ler­dir. Çay se­zo­nu bo­yun­ca bağış kam­pan­ya­sı devam ede­cek­tir.
NAKDİ BA­ĞIŞ­LA­RI­NIZ İÇİN HESAP ADI: RİZE VALİLİĞİ- TR47 0001 2009 6900 0005 0001 38
        

Haber Merkezi