ÇAYELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

İlçe­mi­zin uzun yıl­lar­dır ka­na­yan ya­ra­sı ola­rak va­tan­daş­la­rı­mı­zın ak­lı­na ka­zı­nan yük­sek kat­la­ra ula­şan it­fa­iye aracı so­ru­nu­nu çö­zdü

Yerel Haberler 27.10.2023 09:30:00 0
ÇAYELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

          İlçe­mi­zin uzun yıl­lar­dır ka­na­yan ya­ra­sı ola­rak va­tan­daş­la­rı­mı­zın ak­lı­na ka­zı­nan yük­sek kat­la­ra ula­şan it­fa­iye aracı so­ru­nu­nu çö­zül­me­si­nin ar­dın­dan kısa bir süre sonra yeni su tan­ke­ri­ni araç fi­lo­su­na katan Ça­ye­li Be­le­di­ye­si it­fa­iye teş­ki­la­tı­nı daha da güç­len­dir­miş oldu.

         Ça­ye­li Be­le­di­ye­si it­fa­iye eki­bi­ne ka­zan­dır­mış olan 2023 Model Mer­ce­des Benz marka su tan­ke­ri­nin ta­nı­tı­mı ya­pıl­dı. Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ahmet ALİAĞA­OĞ­LU, Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Mec­lis üye­le­ri, ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rıy­la bir­lik­te ger­çek­leş­ti­ri­len ta­nı­tım son­ra­sın­da il­çe­mi­ze ha­yır­lı hiz­met­ler­de kul­la­nıl­ma­sı te­men­ni­le­ri ile­til­di.
        "ÇO­CUK­LAR GİBİ SEVİNDİK"
         Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ açık­la­ma­sın­da şu ko­nu­la­ra de­ğin­di; “Se­çi­me az bir zaman kala yak­la­şık 5 mil­yon TL. de­ğe­rin­de bir araç almak ye­ri­ne kendi ge­lecek dö­ne­mi­mi dü­şü­ne­rek ma­hal­le­le­ri­mi­ze beton ala­bi­lir­dim. Fakat ben ön­ce­lik ola­rak it­fa­iye ara­cı­nı son­ra­sın­da da bu su tan­ke­ri­ni alıp hiz­met oda­ğı­mız olan ekip ve ekip­man­la­rı­mı­zı daha güçlü hale ge­tir­mek zo­run­da­yım. Yoksa 5 mil­yon TL’ye beton alıp ma­hal­le­ler­de be­ton­la­ma ya­pa­rak yerel seçim için ken­di­me ya­tı­rım ya­pa­bi­lir­dim, yap­ma­dım. Bizde bu araç­la­rı al­dı­ğı­mız­da nasıl ki bay­ram­lar­da ço­cuk­la­ra şeker da­ğı­tıl­dı­ğın­da se­vi­ni­yor­lar bizde öyle se­vi­ni­yo­ruz. Daha güzel            Ça­ye­li ve daha etkin hiz­met su­na­bi­len bir be­le­di­ye için bu­ra­da­yız. Siz­le­rin ver­di­ği yet­kiy­le siz­le­re layık hiz­met­ler ger­çek­leş­tir­mek için ekip ar­ka­daş­la­rı­mız­la bir­lik­te ça­lı­şa­ca­ğız.” İfa­de­le­ri­ne yer verdi.
  Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI

 


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °