ÇAYELİ BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si il­çe­miz­de bir ilki daha ha­ya­ta ge­çir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si bu yıl sün­net şen­li­ği dü­zen­le­ye­ce­ği­ni du­yur­du.

Yerel Haberler 6.07.2022 10:21:00 0
ÇAYELİ BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si il­çe­miz­de bir ilke daha imza at­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si bu yıl il­çe­miz­de sün­net şen­li­ği dü­zen­le­ye­ce­ği­ni du­yur­du. Be­le­di­ye ta­ra­fın­dan ya­pı­lan du­yu­ru il­çe­miz halkı ta­ra­fın­dan da se­vinç­le kar­şı­lan­dı. Özel­lik­le pan­de­mi dö­ne­min­de sün­net ko­nu­sun­da hal­kı­mız büyük zor­luk­lar ya­şa­dı ve halen daha kıs­men de olsa zor­luk­lar ya­şa­ma­ya devam edi­yor. Ya­pı­lan du­yu­ru­da baş­vu­ru ve bilgi almak için ile­ti­şim bil­gi­le­ri pay­la­şıl­dı. Ça­ye­li Be­le­di­ye­sin­den edi­ni­len bil­gi­le­re göre 1-5 yaş arası ço­cuk­la­rı kap­sa­ya­ca­ğı ve gelen baş­vu­ru­la­ra göre şölen dü­zen­le­me­si ya­pı­la­ca­ğı du­yu­ru­su ya­pıl­dı.
    Baş­vu­ru yap­mak is­te­yen va­tan­daş­la­rın ise 0464 532 50 85'i ara­ma­la­rı veya 0533 464 53 00 nolu What­sApp hat­tı­na yaz­ma­la­rı is­ten­di.          

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °