ÇAYELİ BELEDİYESİ İLÇEMİZE BİR HİBE PROJE DAHA KAZANDIRDI

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan ha­zır­lan­mış olan Sera Pro­je­si, Doğu Ka­ra­de­niz Pro­je­si Bölge Kal­kın­ma İda­re­si (DOKAP) ta­ra­fın­dan uygun gö­rü­le­rek hibe des­te­ği prog­ra­mı­na alın­dı.

Yerel Haberler 8.06.2022 09:28:00 0
ÇAYELİ BELEDİYESİ İLÇEMİZE BİR HİBE PROJE DAHA KAZANDIRDI

    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin gö­re­ve gel­di­ğin­den bu yana İlçe­mi­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğu hibe des­tek­le­ri­ne bir ye­ni­si daha ek­len­di.
    Baş­kan ÇİFTÇİ, İlçe­mi­ze ka­zan­dır­ma­yı plan­la­dı­ğı ve ha­zır­la­mış ol­du­ğu 300 M2 alana sahip 4 adet Sera Pro­je­si­ni DOKAP’a su­na­rak hibe des­tek prog­ra­mı­na alın­ma­sı­nı talep et­miş­ti. DOKAP ile ya­pı­lan gö­rüş­me­ler ve top­lan­tı­lar so­nu­cun­da Sera Pro­je­si onay­la­na­rak hibe des­te­ği prog­ra­mı­na alın­dı.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si Baş­kan­lık ma­ka­mın­da ger­çek­le­şen pro­to­kol im­za­la­ma tö­re­nin­de DOKAP Baş­ka­nı Sayın Hakan GÜL­TEKİN ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ kar­şı­lık­lı ola­rak im­za­la­rı­nı at­tı­lar.
    Böy­le­lik­le Ça­ye­li Be­le­di­ye­si 1.110.000,00 ₺ de­ğe­rin­de hibe des­te­ği ala­rak pro­je­yi İlçe­mi­ze ka­zan­dır­mış oldu.
    Baş­kan ÇİFTÇİ, Proje il­çe­mi­ze Ha­yır­lı uğur­lu olsun dedi.
         

 Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °