ÇAYELİ BELEDİYESİ MAKİNA PARKINA YENİ BİR ÇÖP SÜPÜRME ARACI KAZANDIRDI

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si kendi öz kay­nak­la­rı­nı kul­la­na­rak il­çe­mi­zin hiz­me­tin­de kul­la­nıl­mak üzere ma­ki­ne par­kı­na yeni bir çöp sü­pür­me aracı ka­zan­dır­mış oldu.

Yerel Haberler 23.05.2022 09:16:00 0
ÇAYELİ BELEDİYESİ MAKİNA PARKINA YENİ BİR ÇÖP SÜPÜRME ARACI KAZANDIRDI

    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, gö­re­ve gel­di­ğin­de ki­ra­la­ma yön­te­mi ile be­le­di­ye­nin hiz­met­le­rin­de kul­la­nı­lan çöp sü­pür­me ara­cı­nın iha­le­si­ni devam et­tir­me­yip be­le­di­ye­nin kendi öz kay­nak­la­rıy­la yak­la­şık ma­li­ye­ti 1,5 Mil­yon TL olan yeni aracı il­çe­mi­zin hiz­me­tin­de kul­la­nıl­mak üzere ma­ki­ne par­kı­na ka­zan­dır­mış oldu.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, yeni alı­nan çöp sü­pür­me ara­cı­nın ta­nı­tım tö­re­ni için be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri, muh­tar­lar ve tö­re­ne gelen va­tan­daş­lar ile ka­me­ra kar­şı­sı­na geçti.
    Baş­kan Çift­çi tö­ren­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, kendi öz kay­nak­la­rı­mız ile be­le­di­ye­mi­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğu­muz ara­cın İlçe­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­rim dedi.     Baş­kan, son­ra­sın­da araç ile şehir içe­ri­sin­de tur attı.
    Yeni araç sokak ve cad­de­ler­de plaka tes­cil iş­lem­le­ri ta­mam­lan­dı­ğın­da gö­re­ve baş­la­ya­ca­ğı bil­di­ril­di.
    Çift­çi, bu arada yeni ge­lecek olan araç­lar için yine siz­le­rin kar­şı­sın­da ola­ca­ğız dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °