ÇAYELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan bu yıl ilki dü­zen­le­nen bay­ram­laş­ma tö­re­ni yoğun ka­tı­lım ile ger­çek­leş­ti­ril­di.

14.07.2022 09:23:00 0
ÇAYELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­ne ait olan Halk Çay Evin­de dü­zen­le­nen bay­ram­laş­ma tö­re­nin­de va­tan­daş­lar­la bir araya ge­li­ne­rek bay­ram se­vin­ci pay­la­şıl­dı.
    Ça­ye­li Be­le­di­ye­si­nin dü­zen­le­miş ol­du­ğu bay­ram­laş­ma tö­re­nin­de Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Kay­ma­ka­mı Sayın Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri, ma­hal­le ve köy muh­tar­la­rı ile de­ğer­li ilçe hal­kı­mız yer aldı.
    Yağ­mu­ra rağ­men yoğun ka­tı­lım ile ger­çek­leş­ti­ri­len tö­re­ne son­ra­sın­da Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ kısa bir açık­la­ma ya­pa­rak şun­la­rı söy­le­di,
    “Be­le­di­ye ola­rak il­ki­ni ger­çek­leş­tir­di­ği­miz bu bay­ram­laş­ma tö­re­ni­ni bun­dan sonra da her bay­ram­da bu­ra­da A. Mesut Yıl­maz par­kın­da bu­lu­nan ve ta­ma­mı be­le­di­ye­mi­ze ait olan çay evi­miz­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz.
    Yağan yağ­mu­ra rağ­men yoğun il­giy­le ger­çek­le­şen bay­ram­laş­ma tö­re­ni­ne ka­tı­lan hem­şeh­ri­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum.
    Her­ke­sin bay­ra­mı mü­ba­rek olsun” ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
           

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °