Tarih: 18.04.2023 12:02

Çayeli Belediyesi'nden Anlamlı İftar Programı

Facebook Twitter Linked-in

 Ay­rı­ca prog­ra­mın 4 özel ço­cu­ğu da polis kı­ya­fet­le­riy­le yer­le­ri­ni al­dı­lar. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si dü­zen­le­miş ol­du­ğu iftar prog­ra­mı ile Türk Polis Teş­ki­la­tı­nın 178. Ku­ru­luş yıl dö­nü­mü ve polis haf­ta­sı ol­ma­sı mü­na­se­be­tiy­le il­çe­de görev yapan em­ni­yet men­sup­la­rı ile polis şehit aile­le­ri ve ga­zi­ler ile bir araya geldi.
      Çayeli Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi ta­ra­fın­dan or­ga­ni­zas­yo­nu ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da Çayeli Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel, Çayeli İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü Gani Ba­ha­dır Ba­ra­ka­lı, şehit aile­le­ri, ga­zi­ler, il­çe­de gö­rev­li polis me­mur­la­rı, ma­hal­le muh­tar­la­rı­ ve Çayeli Belediyesi mec­lis üye­le­ri­ ka­tıl­dı.
"ÖZEL ÇO­CUK­LA­RI­MI­ZIN HA­YAL­LERİNİ GER­ÇEK­LEŞTİRDİK"
Daha ön­ce­ki saha zi­ya­ret­le­rin­de özel ço­cuk­lar­la bir araya gelen Çayeli Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, ken­di­le­ri­ne "ne olmak is­ti­yor­su­nuz?" so­ru­nu sor­du­ğun­da "Polis olmak is­ti­yo­ruz" diyen 4 özek ço­cu­ğun ha­yal­le­ri­ni ger­çek­leş­tir­di. Baş­kan Çift­çi, polis haf­ta­sı mü­na­se­be­tiy­le özel ço­cuk­la­rı polis kı­ya­fet­le­ri giy­di­rip prog­ra­ma dahil etti. Baş­kan Çift­çi iftar ön­ce­si ger­çek­leş­tir­di­ği ko­nuş­ma­da "Bu güzel ve an­lam­lı prog­ram­da hep bir­lik­te bir arada ol­mak­tan ger­çek­ten büyük onur ve gurur duy­dum. Özel­de il­çe­mi­zin ge­nel­de ilçe tüm böl­ge­le­ri­miz­de hu­zu­ru, gü­ven­li­ği ve asa­yi­şi sağ­la­mak üzere günün her sa­atin­de gö­re­vi ba­şın­da olan de­ğer­li em­ni­yet men­su­bu ar­ka­daş­la­rı­mı­zın Polis haf­ta­sını teb­rik edi­yo­rum. Bu şanlı men­su­bun ku­ru­lu­şu­nun 178. Yı­lı­nı da ay­rı­ca kut­lu­yo­rum. Bugün için bizim 4 tane güzel mi­sa­fi­ri­miz var. Ha­yal­le­ri polis ol­mak­tı biz­ler­de be­le­di­ye ola­rak bu özel ço­cuk­la­rı­mı­zı polis kı­ya­fet­le­riy­le giy­di­rip o is­tek­le­ri­ni o ha­yal­le­ri­ni bir nebze de olsa teş­ki­la­tı­mı­zın ku­ru­luş yıl dö­nü­mün­de on­la­ra he­di­ye etmek üzere ye­ri­ne ge­tir­miş olduk. Rab­bim aya­ğı­nı­za taş değ­dir­me­sin. Rab­bim siz­le­ri ve tüm po­lis­le­ri­mi­zi kö­tü­lük­ler­den ko­ru­sun. Gö­rev­le­ri­niz­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum" İfa­de­le­ri­ne yer verdi.
                  

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —