Tarih: 27.12.2023 09:40

ÇAYELİ HACI AHMET HAMDİ İSHAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'DEN GAZZE İÇİN ANLAMLI KERMES

Facebook Twitter Linked-in

 İsrail'in acı­ma­sız sal­dı­rı­la­rı­na ilk gü­nün­den iti­ba­ren öğ­ren­ci­le­ri, ve­li­le­ri ve öğ­ret­men­le­riy­le ka­yıt­sız kal­ma­ya­rak bu hak­sız ve in­san­lık dışı kat­li­amı la­net­le­yen Ça­ye­li Hacı Ahmet Hamdi İsha­koğ­lu MTAL tüm pay­daş­la­rıy­la özel bir yar­dım ker­me­si­ne imza attı.
Bu bağ­lam­da Fi­lis­tin­li kar­deş­le­ri­nin ya­nın­da yer ala­rak "Gaz­ze­li Kar­deş­le­ri­ne Des­tek Ker­me­si" dü­zen­le­di.
Yoğun bir mal­ze­me ve mi­sa­fir ka­tı­lı­mıy­la okul bah­çe­sin­de ku­ru­lan ker­me­sin açı­lı­şın­da ko­nu­şan Okul Mü­dü­rü Davut TİRYAKİ ka­tı­lım­cı­la­ra ve des­tek veren öğ­ren­ci­le­ri­ne, ve­li­le­ri­ne, okul aile bir­li­ği­ne, öğ­ret­men­le­ri­ne her türlü katkı ve des­tek­le­ri için te­şek­kür etti.
Ay­rı­ca dü­zen­le­nen bu yar­dım ker­me­sin ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı te­men­ni etti.
Ar­dın­dan Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN yar­dım ker­me­si­nin açı­lı­şı­nı ya­pa­rak Gazze'ye Des­tek Ker­me­si­nin ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı ve be­re­ket­li geç­me­si­ni di­le­di­ler.
İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN ko­nuş­ma­sın­da "Yar­dım ker­me­si­ni dü­zen­le­yen okul ida­re­si­ni, öğ­ret­men ve öğ­ren­ci­le­ri teb­rik ede­rek ker­me­sin be­re­ket­li geç­me­si­ni" ifade etti.
Ça­ye­li Hacı Ahmet Hamdi İsha­koğ­lu Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si'nin Gazze'deki ya­ra­la­rın sa­rıl­ma­sı için dü­zen­le­di­ği ker­me­se, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN, Ak Parti Ça­ye­li İlçe Be­le­di­ye Baş­kan Aday Adayı İshak KA­RA­HAN Ak Parti İlçe Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Melek YIL­DI­RIM, İlçe Tarım Mü­dü­rü Ali Rıza ÖLKER, Okul Aile Bir­li­ği Baş­ka­nı Ömer YIL­DI­RIM, Ma­hal­le ve Köy Muh­tar­la­rı, Ça­ye­li'nde bu­lu­nan eği­tim ku­rum­la­rı­nın mü­dür­le­ri, öğ­ret­men­le­ri, öğ­ren­ci­le­ri ve va­tan­daş­lar yoğun bir ka­tı­lım gös­ter­di.
Okul ida­re­sin­den ya­pı­lan açık­la­ma­da "Ker­mes­ten elde edi­len 36.000 TL Gazze'ye gön­de­ril­mek üzere Ça­ye­li İlçe Müf­tü­lü­ğü­ne tes­lim edil­di­ği" ifade edi­le­rek Gazze'ye des­tek için dü­zen­le­ni­len yar­dım ker­me­si­ne gerek mal­ze­me gön­de­re­rek, ge­rek­se zi­ya­ret ede­rek katkı veren, des­tek olan her­ke­se ayrı ayrı te­şek­kür edil­di.
            Ha­ber-Fo­to: Cen­giz AZMAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —