ÇAYELİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİ PELİN SOFU ASALETEN ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

İlçe Yazı İşleri Mü­dür­lü­ğü­ne; İçiş­le­ri Ba­kan­lı­ğı Gö­rev­de Yük­sel­me ve Unvan De­ği­şik­li­ği Sı­na­vın­da ba­şa­rı­lı olan Pelin SOFU atan­dı.

Güncel Haberler 27.04.2022 13:40:00 0
ÇAYELİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİ PELİN SOFU ASALETEN ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

    Çam­lı­hem­şin Kay­ma­kam­lı­ğı­nın Mülki İdare bö­lü­mü için­de hiz­met gören ve Kay­ma­ka­ma doğ­ru­dan bağlı ola­rak ça­lı­şan, İlçe Yazı İşleri Mü­dür­lü­ğü­ne; İçiş­le­ri Ba­kan­lı­ğı Gö­rev­de Yük­sel­me ve Unvan De­ği­şik­li­ği Sı­na­vın­da ba­şa­rı­lı olan Pelin SOFU atan­dı.
    Sayın SOFU; 2011 yı­lın­da Rize Va­li­li­ği Hukuk İşleri Şube Mü­dür­lü­ğün­de baş­la­dı­ğı mes­lek ha­ya­tı­na, sı­ra­sıy­la İkiz­de­re Kay­ma­kam­lı­ğı ve Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğın­da görev ya­pa­rak devam etmiş olup 1,5 se­ne­dir ve­ka­let etmiş ol­du­ğu Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğı İlçe Yazı İşleri Mü­dür­lü­ğü gö­re­vi­ni, Co­vid-19 pan­de­mi sü­re­cin­de hem sa­ha­da hem ma­kam­da büyük bir ba­şa­rı ve öz­ve­ri ile yü­rüt­müş­tür.
    15.04.2022 ta­rih­li Va­li­lik onayı ile Çam­lı­hem­şin Kay­ma­kam­lı­ğı İlçe Yazı İşleri Mü­dür­lü­ğü­ne asa­le­ten ata­ma­sı ya­pıl­mış­tır. Ken­di­si­ne yeni gö­re­vin­de esen­lik­ler ve ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz.
           

Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °