ÇAYELİ OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARI TAMAMLANDI

De­re­ce­ye gi­ren­le­rin kupa ve alış­ve­riş çe­kiy­le ödül­len­di­ri­li­ği ya­rış­ma­lar­da bi­rin­ci­lik mü­ca­de­le­si son so­ru­ya kadar devam etti.

Yerel Haberler 11.05.2023 10:36:00 0
ÇAYELİ OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARI TAMAMLANDI

 Genç Dü­şün­ce Der­ne­ği'nin İçiş­le­ri Ba­kan­lı­ğı Sivil Top­lum­la İliş­ki­ler Genel Mü­dür­lü­ğü des­tek­li Ça­ye­li Genç­lik Atöl­ye­si 3 pro­je­si kap­sa­mın­da RTEÜ Eği­tim Fa­kül­te­si, Ça­ye­li ilçe Milli Eği­rim Mü­dür­lü­ğü, Ça­ye­li Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dür­lü­ğü ve Ça­ye­li Genç­lik Mer­ke­zi İşbir­li­ğiy­le İlko­kul­lar arası, Or­ta­okul­lar arası ve Li­se­ler arası bilgi ya­rış­ma­la­rı dü­zen­len­di.
 Tüm ya­rış­ma­lar­da bi­rin­ci­ler ilk 15 so­ru­da­ki per­for­mans­la be­lir­le­nir­ken ikin­ci ve üçün­cü­le­rin be­lir­len­me­si yedek so­ru­lar­la net­lik ka­zan­dı.
Ya­rış­ma­lar­da de­re­ce elde eden okul­lar şu şe­kil­de sı­ra­lan­dı;
5. Ça­ye­li İlko­kul­lar Arası Bilgi Ya­rış­ma­sı
-1- Fikri Ke­çe­li İlko­ku­lu (130 puan)
-2- 9 Mart İlko­ku­lu (120+30 puan)
-3- Hasan Yıl­maz İlko­ku­lu (120+20 puan)
5. Ça­ye­li Or­ta­okul­lar Arası Bilgi Ya­rış­ma­sı
-1- Ya­man­türk Or­ta­oku­lu (110 puan)
-2- Ma­den­li Or­ta­oku­lu (100 puan)
-3- Şehit Mu­ham­met Ambar İmam Hatip Or­to­aku­lu (90+20)
6. Ça­ye­li Li­se­ler Arası Bilgi Ya­rış­ma­sı
-1- AHİ De­niz­ci­lik Mes­lek Li­se­si (110 puan)
-2- Ça­ye­li Ana­do­lu Li­se­si (100 puan)
-3- AHNİ Ana­do­lu Li­se­si (90+20)
Ya­rış­ma­lar­da de­re­ce­ye giren okul­la­rın ve jüri üye­le­ri­nin ödül­le­ri­ni Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel, RTEÜ Eği­tim Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Yıl­maz Geçit, İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin Şahin, Genç­lik ve Spor İlçe Mü­dü­rü Mu­ham­met Yıl­maz, Ça­ye­li Genç­lik Mer­ke­zi Mü­dü­rü Meh­met Emre Ça­tak­lı, Dekan Yar­dım­cı­sı Doç. Dr. Adem Bel­dağ ve Fa­kül­te Sek­re­te­ri Hasan Avcı'lar ta­ra­fın­dan tak­tim edil­di.
2022-2023 eği­tim öğ­re­tim yı­lın­da dü­zen­le­nen ya­rış­ma­lar­la bir­lik­te Genç Dü­şün­ce Der­ne­ği'nin or­ga­ni­zas­yon­lu­ğun­da iş­bir­li­ği ya­pı­lan ku­rum­lar­la bir­lik­te dü­zen­le­nen 18 bilgi ya­rış­ma­sı şa­ibe­ler­den uzak bir şe­kil­de ba­şa­rıy­la ta­mam­lan­dı.
 Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him AYDIN


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °