Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert, yeniden başkanlığa seçildi

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası’nda Mes­lek Ko­mi­te­si ve Mec­lis Asil ve Yedek Üye­le­ri Organ se­çim­le­ri 3 Ekim 2022 Pa­zar­te­si günü saat 17:00 iti­ba­riy­le ta­mam­lan­dı.

Yerel Haberler 5.10.2022 10:17:00 0
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert, yeniden başkanlığa seçildi

    Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası’nda Mes­lek Ko­mi­te­si ve Mec­lis Asil ve Yedek Üye­le­ri Organ se­çim­le­ri 3 Ekim 2022 Pa­zar­te­si günü saat 17:00 iti­ba­riy­le ta­mam­lan­dı. Ça­ye­li TSO hiz­met bi­na­sın­da ya­pı­lan se­çim­de mev­cut Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT, 6 ko­mi­te­nin ta­ma­mıy­la yola devam dedi.
    Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT, seçim son­ra­sın­da yap­tı­ğı ilk açık­la­ma da , “Yak­la­şık dört buçuk yıl­dan beri baş­kan ola­rak eki­bim­le be­ra­ber Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası ve il­çe­mi­ze hiz­met ettik. Şimdi de üye­le­ri­mi­zin te­vec­cü­hü ile ye­ni­den gö­rev­len­di­ril­dik. Yü­kü­müz ağır. Bunun bi­lin­cin­de­yiz. Çok şükür üze­ri­mi­ze düşen gö­rev­le­ri la­yı­kıy­la ye­ri­ne ge­tir­di­ği­mi­ze ina­nı­yo­rum. Ve bun­dan sonra da gö­re­vi­mi­zi en iyi şe­kil­de ye­ri­ne ge­tir­mek ve İnsan­la­rın gü­ven­le­ri­ne layık olmak için daha da çok ça­lış­ma­mız ge­re­ki­yor. Se­çim­le­rin Oda­mı­za ve il­çe­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum. Allah yar­dım­cı­mız olsun” dedi.  

Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °