Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Turizm ve Üretim Sektörleri İstişare Grubu Toplantısı Gerçekleştirdi

TÜSİ-Tu­rizm ve Üre­tim Sek­tö­rü İsti­şa­re Grubu 3. Top­lan­tı­sı Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Oda­sın­da ger­çek­leş­ti­ril­di.

Yerel Haberler 31.05.2023 09:17:00 0
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Turizm ve Üretim Sektörleri İstişare Grubu Toplantısı Gerçekleştirdi

 Ye­ni­lik­çi fi­kir­le­rin tar­tı­şıl­dı­ğı top­lan­tı­da öne çıkan baş­lık­lar ara­sın­da; il­çe­mi­zin tarih, kül­tür, ko­nak­la­ma ve din­len­me, rek­re­as­yon alan­la­rı, yeme içme, alış veriş ma­ğa­za­la­rı­nın ro­ta­la­rı­nın be­lir­len­me­si ve de­ği­şik ma­ter­yal­ler­le sek­tö­rün hiz­me­ti­ne su­nul­ma­sı yer aldı.
Üre­ti­ci iş­let­me­le­ri­miz ve tu­rizm sek­tö­rü­ne hiz­met eden iş­let­me­le­ri­miz­den olu­şan is­ti­şa­re grubu il­çe­miz de üre­ti­len ve dış pa­zar­la­ra sa­tı­şı­nın ya­pı­la­bi­le­ce­ği ürün­ler­le il­gi­li ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.
Oda Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT top­lan­tı­da: “ Oda­la­rı­mı­zın iş­le­yi­şi­nin et­kin­li­ği­ni ar­tır­mak için üye­le­ri­mi­zin fa­ali­yet­te bu­lun­duk­la­rı alan­lar­da on­la­ra yar­dım­cı olmak, on­la­rın yo­lu­nu açmak, on­la­ra yol gös­ter­mek ve iş­let­me­ler ara­sın­da bir­lik ve be­ra­ber­li­ği sağ­la­mak biz­le­rin gö­re­vi­dir.“ diye be­lirt­ti.
Fir­ma­la­rın is­ti­şa­re­le­ri so­nu­cun­da, fir­ma­lar ara­sın­da alış veriş baş­la­dı­ğı ve bu alış veriş or­ta­mı­nın ar­ta­rak devam ede­ce­ği gö­rül­mek­te­dir.
          

Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °