Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yatırımcılara Yönelik İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası kon­fe­rans sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ril­di.

Yerel Haberler 10.05.2023 10:09:00 0
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yatırımcılara Yönelik İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

 Rize Mil­let Ve­ki­li ve Ak Parti Mil­let Ve­ki­li Adayı Sn. Mu­ham­met Avcı, Ça­ye­li TSO Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali Mert, Mec­lis Baş­ka­nı Hü­se­yin Öz­türk, Mec­lis üye­le­ri ve Sek­tör tem­sil­ci­le­ri üye­le­ri­mi­zin ka­tı­lı­mıy­la; İlçe­mi­zin kal­kın­ma­sı­nı ve ge­liş­me­si­ni sağ­la­ya­cak sa­na­yi ya­tı­rım­la­rı başta olmak üzere, diğer sek­tör­le­rin­de önünü aça­cak ya­tı­rım­la­rın is­ti­şa­re edil­di­ği top­lan­tı Ça­ye­li TSO’da ger­çek­leş­ti­ril­di.
 Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası üye­le­ri­ne yö­ne­lik ola­rak, il­çe­mi­zin kal­kın­ma­sı ve ge­liş­me­si yö­nün­de başta sa­na­yi ya­tı­rım­la­rı olmak üzere diğer sek­tör­ler de de ya­tı­rım ya­pa­cak olan gi­ri­şim­ci­le­rin so­run­la­rı, ta­lep­le­ri, ih­ti­yaç­la­rı ve fi­kir­le­ri­nin is­ti­şa­re edil­di­ği top­lan­tı üye­le­ri­mi­zin geniş ka­tı­lı­mıy­la Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası kon­fe­rans sa­lo­nun­da ger­çek­leş­ti­ril­di.
 Oda Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT açı­lış ko­nuş­ma­sın­da; Sa­na­yi, Üre­tim ve ima­lat sek­tö­rü başta olmak üzere, Tu­rizm ve diğer sek­tör­ler­de­ki ge­liş­me­ler­den bah­se­de­rek, sek­tör­le­rin ge­liş­me­si ve il­çe­mi­ze tam an­la­mıy­la katkı sağ­la­ma­la­rı ko­nu­sun­da be­ra­ber ve bir­lik içe­ri­sin­de ça­lı­şıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lir­te­rek, il­çe­mi­zin re­fa­hı­nı ar­tı­ra­cak ya­tı­rım­la­rı dile ge­tir­di. Aynı zaman da ya­pı­la­cak ya­tı­rım­la­rın son yüz yılda il­çe­mi­zin önünü aça­cak olan ya­tı­rım­lar ol­du­ğu­nu da be­lirt­ti. Top­lan­tı, ka­tı­lım sağ­la­yan üye­le­ri­mi­zin soru ve ta­lep­le­ri ile devam etti.
         

Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °