"Çayeli Tüneli ile Havalimanı Arasında Kalan Bölgenin Aydınlatılması Yapılıyor"

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı,

Yerel Haberler 20.07.2023 09:51:00 0

 AK Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, Ça­ye­li Tü­ne­li ile Rize Art­vin Ha­va­li­ma­nı ara­sın­da kalan böl­ge­nin ay­dın­lat­ma ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da açık­la­ma yaptı.
 Avcı, Ça­ye­li Tü­ne­li ile Rize Art­vin Ha­va­li­ma­nı ara­sın­da kalan böl­ge­nin ay­dın­la­tıl­ma­sı ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “Ağus­tos ayı­nın so­nun­da Ça­ye­li il­çe­miz ile ha­va­li­ma­nı­mız ara­sın­da kalan böl­ge­de­ki ka­ra­yo­lu­nun ay­dın­la­tıl­ma­sı iha­le­si net­leş­miş ola­cak” dedi.
Mil­let­ve­ki­li Avcı, açık­la­ma­sı­nın de­va­mın­da Rize’deki ya­tı­rım­la­rın ta­kip­çi­si ol­duk­la­rı­nı ve bütün ça­lış­ma­la­rı ya­ki­nen in­ce­le­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek, “Böl­ge­mi­zin çeh­re­si­ni de­ğiş­ti­recek olan mega pro­je­miz Rize Art­vin Ha­va­li­ma­nı­mız ya­pıl­dık­tan sonra en önem­li ih­ti­yaç­lar­dan biri de özel­lik­le Ça­ye­li il­çe­miz ile ha­va­li­ma­nı­mız ara­sın­da kalan böl­ge­de­ki ka­ra­yo­lu­nun ay­dın­la­tıl­ma­sı me­se­le­siy­di.
İlgili Ba­kan­lık­lar­la ge­rek­li gö­rüş­me­le­ri yap­tık.
Hem Ulaş­tır­ma Ba­kan­lı­ğı­mız­la hem Ener­ji Ba­kan­lı­ğı­mız­la gö­rüş­me­le­ri ta­mam­la­dık­tan sonra bugün iti­ba­riy­le haber bize ulaş­tı.
Ağus­tos ayı­nın so­nun­da in­şal­lah iha­le­si net­leş­miş ola­cak ve Ça­ye­li tü­ne­li ile ha­va­li­ma­nı ara­sın­da kalan böl­ge­nin ta­ma­mı­nın ay­dın­lat­ma­sı­nı yap­mış ola­ca­ğız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °