Çayelili Hemşehrimiz Selçuk Balcı ilk kez açıkladı

Ça­ye­li­li hem­şeh­ri­miz ünlü mü­zis­yen Sel­çuk Balcı, Fatih Al­tay­lı'nın prog­ra­mı­nın ko­nu­ğu oldu. Dik­kat çeken açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Sel­çuk Balcı, 'Bazı şar­kı­la­rı­mın söz­le­ri­ni annem ya­zı­yor' dedi.

Güncel Haberler 23.04.2022 12:21:00 0
Çayelili Hemşehrimiz Selçuk Balcı ilk kez açıkladı

    Ceyda Dü­ven­ci, mü­zis­yen Sel­çuk Balcı, milli mo­to­sik­let­çi İlayda Yağ­mur Yıl­maz ve şef Tol­gar Mi­re­li, Fatih Al­tay­lı'nın bu haf­ta­ki ko­nuk­la­rı oldu. Ça­ye­li­li hem­şeh­ri­miz mü­zis­yen Sel­çuk Balcı, prog­ram­da yap­tı­ğı açık­la­ma­lar ile dik­kat­le­ri üze­ri­ne çekti.
"BAZI ŞAR­KI­LA­RI­MIN SÖZ­LERİNİ ANNEM YA­ZI­YOR"
    Sel­çuk Balcı, "Babam Türk Halk Mü­zi­ği'ni çok sev­di­ği için onu bize em­po­ze etti. Muh­lis Akar­su, Davut Su­la­ri ve Arif Sağ gibi ne kadar söz­le­rin­de anlam yüklü üstat varsa on­la­rı din­le­ti­yor­du. 'Oğlum benim size ha­yat­la il­gi­li bir şey öğ­ret­me­me gerek yok. Bu tür­kü­le­ri din­le­yin ha­ya­tı­nı­za uy­gu­la­yın' derdi. Ailem de mü­zik­le iç içe. Bazı şar­kı­la­rı­mın söz­le­ri­ni annem ya­zı­yor." şek­lin­de ko­nuş­tu.
    Pan­de­mi dö­ne­min­de şarkı üret­mek­te sı­kın­tı ya­şa­dı­ğı­nı ifade eden Balcı, "O psi­ko­lo­ji­de üre­tim yap­mak zor. Do­ğa­ya daha fazla do­kun­dum. Bir köpek, üç ördek bü­yüt­tüm" dedi.
        

 Haber Mer­ke­zi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °